Verleid je ideale klant met beeld

Laat zien wat jouw kwaliteiten zijn met beeld en trek de juiste klanten aan. Ik zorg door middel van interieurfotografie dat de sfeer en details goed vastgelegd worden. Deze beelden zijn jouw visitekaartje en een reden voor jouw droomklant om contact met je op te nemen.

Interieurfotografie vertelt niet alleen meer. Het levert ook meer op

Je website en social media zijn jouw online etalage, waar mensen getriggerd moeten worden om bij jou te kopen. Je kunt hier vertellen waar je goed in bent, maar je kunt het ook laten zien met sterk beeld. Juist de sfeer en de details van een ruimte of een ontwerp maken het verschil. Ik zorg dat dit door middel van interieurfotografie goed naar voren komt. Hiermee verkoop je niet de ruimte, maar juist jouw expertise, waarde en verhaal. Je zorgt ervoor dat je precies die klanten aantrekt waar jij blij van wordt. Een combinatie van interieurfotografie en brandingfotografie is ook mogelijk, waarbij ik jou in jouw kantoor, winkel of project vastleg. Aan het werk, pratend en lachend met een klant. Fijne, spontane foto’s, die jou een gunfactor geven.

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe zo’n shoot in zijn werk gaat? Ik leg je uit wat de stappen zijn.

1. Je krijgt van mij een uitgebreide checklist om de ruimte er gelikt uit te laten zien voor op de foto. Deze kan uitgeprint worden en per klus afgevinkt voordat de shoot plaatsvindt. Hierdoor loopt de uiteindelijke interieurfotografie heel soepel. 

2. Jaaa, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie we lopen samen door de ruimte(s) om te bespreken waar ik de focus op kan leggen. We kijken dan ook of de ruimtes helemaal tot hun recht komen of dat er nog iets verplaatst moet worden. 

3.  Het fotograferen kan beginnen. Ik werk het beste als ik de ruimte voor mezelf heb zodat ik niet hoef te letten op schaduwen of doorkijkjes waar toevallig nog iemand in beeld staat, dus meestal vraag ik aan de aanwezigen om hun eigen gang te gaan (in een andere ruimte) zodat ik de concentratie heb om de beste hoeken te vinden.

4. Thuis maak ik meteen een selectie van de beste foto’s voor de nabewerking en zorg dat ze eruitzien alsof ze uit het magazine van vtwonen komen. Binnen vijf werkdagen stuur ik je de beste beelden in hoge kwaliteit, zonder watermerk via WeTransfer.

Tarief voor interieurfotografie

Uurtarief: 85 ex BTW
Reiskosten: 29 cent per kilometer

Koffie doen?

Wil je luxe, sfeervolle interieur-reportages? Laten we koffie (of thee) drinken en onze passies samenbrengen! Zorg jij voor een uitnodiging? Dan zorg ik voor een goed verhaal en iets lekkers.

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.