Kom verder met mooi beeld dat verkoopt

Hoi, leuk dat je er bent! Kom verder. Vaak zeggen mensen dan dat je niet op de troep moet letten, maar die vind je hier niet. Wat je hier wel vindt? Wie ik ben, waarom goede foto’s meer geld opleveren, hoe een samenwerking met mij eruitziet, dat je waar voor je geld krijgt én hoe klanten die je voorgingen mij en het werk beoordelen.

Goed beeld vertelt niet alleen meer, het levert ook meer op

De eerste indruk — en dus foto’s — van een huis is letterlijk en figuurlijk goud waard. Het aanbod van woningen is groot en potentiële kopers beslissen in een paar seconden of ze het huis bezichtigen.

De beste prijs
Mooie foto’s doen veel voor een huis. Het laat zien wat het huis waard is en je verleidt potentiële kopers de woning te bekijken. De verkoopperiodes zijn kort, dus zakken in de prijs is zéker niet nodig. Leuk om te weten: een verkoper liet me weten dat zijn woning boven de vraagprijs verkocht was, mede dankzij de mooie foto’s!

Straalt goed af op je makelaarskantoor
Door te investeren in mooie foto’s en vormgeving, laat je zien dat je investeert in je klantrelaties. Het is op het eerste gezicht duidelijk dat je het belangrijk vindt dat de verkopers krijgen wat ze willen: hun huis dat er fantastisch uitziet én een goede prijs. Uiteindelijk leveren goede foto’s jou dus ook meer klanten en omzet op.

Nog beter zichtbaar
Met ijzersterke content voor je social media kanalen, veel bezichtigingen door het online opvallen en de goede resultaten, ben je nog beter zichtbaar dan je ooit durfde te dromen. Wanneer begin jij met het verleiden van je doelgroep?

Zo werken we samen

Als makelaar ben je in deze tijd al druk genoeg. Daarom neem ik je met liefde werk uit handen. Van woningfotografie tot -video en van plattegronden tot luchtbeelden. Heerlijk toch, als jij je daar niet meer mee bezig hoeft te houden en ik je alles op een presenteerblaadje aanbied?

1. De verkopers krijgen van mij of van jou — wat jij fijner vindt — een uitgebreide checklist om het huis er gelikt uit te laten zien voor op de foto: plinten maken, de container wegzetten… Vaak printen de woningeigenaren deze, vinken ze de klussen af en dan spreken we de datum voor de shoot af.

2. Jaaa, de dag van de shoot! Ik begin met een kop koffie met de eigenaren en leg ze uit hoe ik te werk ga. Het is belangrijk dat zij er een goed gevoel bij hebben en dat ze niet schrikken als ik foto’s en uitgesproken decoratie weghaal. Het huis moet een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Eerst maak ik overzichtfoto’s van het hele huis en van buiten — zelfs met drone!.  Potentiële kopers willen zichzelf al in de keuken zien zitten met een goed glas wijn. Of in de tuin, met het zonnetje op hun gezicht en een fijn boek op schoot. Daar maak ik mooie sfeerfoto’s voor.

3. Met mijn videocamera maak ik een ronde door de woning. Rustige beelden, zodat je niet misselijk, maar ontspannen naar de video kijkt. Ook krijgt elke belangrijke kamer een 360-graden-foto.

4. Thuis maak ik meteen een selectie van de beste foto’s voor de nabewerking en zorg dat ze eruitzien alsof ze uit het magazine van vtwonen komen. Binnen vijf werkdagen heb je alles op je digitale deurmat liggen. Vind je het fijn als ik alles direct op Funda of op je eigen website zet? Dan doe ik dat natuurlijk.

Pakketten

Om de keuze makkelijk te maken, heb ik drie pakketten voor je in de aanbieding.

Basis

Investering (excl. BTW)

245

Funda
Compleet

Investering (excl. BTW)

450

Platina

Investering (excl. BTW)

675

* Wanneer de woning voldoende heeft aan basis vastgoedstyling. Wanneer er meer gedaan moet worden om de woning verkoopklaar te maken, gaan we hierover in overleg en maak ik een offerte op maat.

Koffie doen?

Wil je luxe, sfeervolle interieur- en vastgoedreportages? Laten we koffie (of thee) drinken en onze passies samenbrengen! Zorg jij voor een uitnodiging? Dan zorg ik voor een goed verhaal en iets lekkers.

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.