Storytelling voor meer impact

Video doet het erg goed online. Mensen hebben een korte concentratie en je wil ze direct overtuigen van jouw kwaliteit en meerwaarde. Maak impact met een kort maar krachtige video waarin je inspeelt op sfeer, kwaliteit en hoe jij de klant in zijn behoeften gaat voorzien.

Marketing gaat niet meer over wát je verkoopt, maar over de verhalen die je vertelt

Zo werken we samen

Benieuwd hoe een video shoot in zijn werk gaat? Ik leg het je hieronder uit.

1. We spreken eerst af voor een kennismaking en het maken van een plan. Dit kan via Skype of Zoom, of persoonlijk. We brengen de wensen in kaart en naar aanleiding van ons gesprek maak ik een shotlist.

2. Jaaa, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie en spreken de laatste voorbereidingen door. Daarna ga ik aan de slag om er iets moois van te maken!

3. Met mijn videocamera en mijn fotocamera schiet ik mooie afwisselende beelden (overzichtbeelden en details) en zorg ik dat het boeiend blijft om naar te kijken maar wel met rustige, vloeiende bewegingen.

4. Thuis maak ik meteen een selectie van de beelden en audio. Ik zorg ervoor dat het een geheel wordt en monteer de video af met rechtenvrije muziek, overgangen en teksten.

Pakketten

Om de keuze makkelijk te maken, heb ik drie pakketten voor je in de aanbieding.

Basis

Investering (excl. BTW)

220

Compleet

Investering (excl. BTW)

350

Platina

Investering (excl. BTW)

595

Koffie doen?

Wil je een sfeervolle videoreportage? Laten we koffie (of thee) drinken en onze passies samenbrengen! Zorg jij voor een uitnodiging? Dan zorg ik voor een goed verhaal en iets lekkers.

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.