Het oude voorhuis

Vorig jaar had ik al een fotoshoot gedaan in deze toffe Bed & Breakfast (B&B Lovenem), om de voormalige varkensstal vast te leggen die omgebouwd was tot een slaapkamer met een prachtig balkenplafond en een groot rond raam.

Deze keer vroeg Vanessa mij om het oude voorhuis vast te leggen, die een make-0ver had gekregen. Ze zocht sfeervol beeldmateriaal om haar B&B te promoten in deze lastige tijd, en dat is precies wat ik voor haar gedaan heb. Ik heb veel nadruk gelegd op de mooie oude details, de karakteristieke elementen en de warme, gezellige inrichting.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.