Interieurontwerp voor nieuwbouw

Loraine van Door Loraine Interieurontwerp vroeg me om samen twee afgeronde interieurprojecten vast te leggen, waarbij ik de fotografie deed en wij samen de styling. Deze woning was zeker bijzonder te noemen, met zijn 5 meter hoge plafonds. Wat moet je dan doen om het een beetje gezellig te krijgen? Nou vooral dit! Kleur, grote vlakken en eyecatchers.

Soms laat ik mijn opdrachtgever of de bewoners van het huis een rol spelen in de foto’s, waarbij ze (meestal onherkenbaar) deel uitmaken van het interieur. Zo ontstaat er een levendige, boeiende fotoreeks die het goed doet om je werk te promoten. In dit huis lieten we de bewoner door haar keuken lopen en er in plaatsnemen.

Ook heb ik wat foto’s geschoten van Loraine die met haar klant in overleg is, die ze op haar sociale media en website kan gebruiken.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.