Moderne pop-up woning

Interieurontwerpster Basichic hielp een stel die zelf een huis gingen bouwen maar er qua inrichting niet uit kwamen. Zij heeft hun smaken bij elkaar gebracht, deze verwerkt in deze gave pop-up woning met weids uitzicht en ik mocht het voor haar vastleggen.

De woning is opgezet als een bungalow, maar voelt overal ruim, modern en sfeervol. De enorme ramen in de woonkamer geven het gevoel dat de woonkamer overloopt in de natuur. Ik wilde naast een aantal overzichtfoto’s ook wat mooie en slimme details vastleggen, zoals de nis in de keuken die de hal groter doet lijken, het zorgvuldig gestylede tv-meubel en het mooie betonlook materiaal op de muren.

Danielle van Basichic appte me nadat ze mijn foto’s ontving: “Het is goed dat ik alleen thuis ben, want het gaat hier hardop van oooh naar aaaah naar wauw!” Voor dat soort reacties doe ik het, als mijn klant dolgelukkig wordt van mijn foto’s en met trots zijn werk kan promoten.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
×