Een creatieve studio voor interieurfotografie en branding

Een creatieve studio voor interieur-fotografie en branding

Hi, leuk dat je er bent! Kom verder. Vaak zeggen mensen dan dat je niet op de troep moet letten, maar die vind je hier niet. Wat je hier wel vindt? Waarom goed beeld meer geld oplevert, hoe een samenwerking met mij eruitziet, dat je waar voor je geld krijgt én hoe klanten die je voorgingen mij en het werk beoordelen.

Wat ik doe? Ik help ondernemers in de interieurbranche, die moeite hebben om hun werk goed in beeld te krijgen, met fotografie en branding zodat ze moeiteloos nieuwe klanten aantrekken.

10 social media tips om jouw interieur onderneming een boost te geven

In dit gratis e-book voor interieur ondernemers geef ik samen met social media expert Lora fijne tips over het zakelijk inzetten van social media, het vastleggen van je interieurprojecten en het aantrekken van meer & leukere klanten.

Verleid je ideale klant met beeld

Goed beeld vertelt niet alleen meer, het levert ook meer op. Laat zien wat jouw kwaliteiten zijn met beeld en trek de juiste klanten aan. Ik zorg dat jouw bedrijf opvalt door middel van sterke beelden en sterke branding. Dit is jouw visitekaartje – het eerste wat een potentiële klant ziet – en een reden voor jouw droomklant om contact met je op te nemen.

Vind je het lastig om je afgeronde projecten mooi in beeld te krijgen? Of heb je wel de kennis, vind je het erg leuk, maar heb je er simpelweg te weinig tijd voor? Zou je meer met deze beelden willen doen, zoals op social media promoten, maar je weet niet hoe? Het lijkt me leuk om samen aan de slag te gaan!

Waarmee kan ik je helpen?

Ik leg jouw interieurproject zo vast dat het niet misstaat in de volgende VTwonen. Je krijgt alle foto’s van me en genoeg afwisselend beeld om een goed verhaal te kunnen vertellen.

Interieur & lifestyle fotografie

Spontaan op de foto voor je website en sociale media kanalen. Niet ongemakkelijk of geposeerd. Fijne foto’s die jou een gunfactor geven.

Personal branding fotografie

Een website waar zowel je potentiële klanten als je concurrenten diep van onder de indruk zijn én eentje die je makkelijk zelf bij kunt houden. Die ga ik voor je maken.

Een showcase website voor je projecten

Speel in op emoties, kom hoger in de zoekmachines en betover je droomklant met een hoogwaardige video over jouw werk

Een high-end video over jouw project & bedrijf

Wil je zelf leren hoe je een website maakt om je projecten op te zetten, of hoe je Instagram zakelijk inzet? Leuk, ik leer het je graag!

Een workshop

Hi, ik ben Chiela

Ik ben een zelfstandig ondernemer. Wel zo prettig voor jou: je hebt alleen contact met mij en de lijnen blijven kort. Daarnaast heb ik een groot netwerk van professionals waar ik mee samenwerk en overleg mocht dat nodig zijn voor een opdracht.

Laat me wat over mezelf vertellen, zodat je me beter leert kennen voordat we gaan samenwerken.

Wat klanten zeggen

Leuk je te ontmoeten

Ik vind het belangrijk om naast het leveren van een goed product ook voor je klaar te staan met advies, persoonlijke aandacht en om met je mee te denken waar nodig.

Daarom maak ik graag kennis met je om te kijken of het klikt en of we beiden de samenwerking aan willen gaan. Ik hoor graag van je!

hallo@chiela.nl

Chiela. is gevestigd in Deventer
KvK-nummer: 73471461
BTW-id: NL001667299B88

Copyright 2020 Chiela. / Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Website & brand design by Charlotte Hedley & Chiela.

Copyright 2020 Chiela.
Algemene voorwaarden / Privacyverklaring
Website & brand design by Charlotte Hedley & Chiela.

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.