signature work

3 / 11

Oude elementen in een modern jasje

Dit prachtige, karakteristieke pand van 4 verdiepingen is grondig aangepakt. Zonder af te doen aan de oude elementen is er een goede balans gevonden tussen modern en authentiek. Voor mij lag de uitdaging in het vinden van de goede hoeken in de soms langwerpige en lange ruimtes, zonder dat het te druk oogt. Ik heb daarom ook veel sfeerfoto’s vastgelegd waarin juist de subiele details van het ontwerp goed naar voren komen. Daarnaast scheen de zon heel fel, dus heb ik daar aan de ene kant gebruik van gemaakt door de prachtige lichtinval vast te leggen en aan de andere kant heb ik heel erg gewaakt dat de kleuren in het ontwerp ook kleurecht zouden blijven. Fel zonlicht kan kleuren al snel veranderen. Hieronder een selectie van de fijnste foto’s van dit project.

Opdrachtgever: Quinterieur High End Interiors

Alle rechten voorbehouden

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.