Sfeerimpressie van een afgerond interieurproject

Ik leerde Anike van Designstudio Wit kennen via Instagram. Haar account viel me op door de mooie natuurlijke tinten, de prachtige ruimtes, een bepaalde lichtval. Omdat we niet ver van elkaar af woonden besloten we om eens koffie te drinken en elkaar in het echt te spreken.

Koffiedate

We spraken af in een klein koffietentje in Zwolle en kwamen erachter dat we best wat dingen gemeen hadden qua karakter en visie. We zijn beiden gevoelsmensen en gek op interieur. Ze heeft een enorme passie voor ontwerp en lichtwerking en dat zie je goed terug in haar interieurontwerpen. Ze ontwerpt interieurs voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Sfeerimpressie

Haar partner of zij zelf fotografeert de opgeleverde projecten, maar ze wilde meer met video gaan doen. Zodat het ontwerp nog meer tot leven komt, en omdat video op social media en op websites steeds hoger gewaardeerd wordt.

Ze vroeg mij of ik een van haar laatste projecten wilde filmen en er een mooie sfeerimpressie van kon maken voor haar portfolio. Ze wilde (nog) niet al te prominent in beeld, maar ze wilde wel iets meer dan alleen beelden van de ruimte. Dus leek het me leuk om haar een ‘finishing touch’ te laten doen, waarbij ze bloemen schikt en de laatste accessoires op zijn plek legt. Ook wilde ik het moodboard voor de klant en de plattegrondschets erin terug laten komen.

Op de opnamedag wisselden we elkaar mooi af (zij maakte foto’s van de ene ruimte en ik filmde de andere) en konden elkaar inspireren met wat nieuwe ideeën. Het eindresultaat zie je hieronder.

Wil je ook meer met video doen? Neem contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheiden.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *