project case
video

Project case video laten maken:
speel in op emotie

Neem jouw droomklant mee achter de schermen. Vertel de kijker over het project, jouw creatieve keuzes daarin en meer. In de hoofdrol schitteren jij, jouw project en je expertise. Je ideale klant krijgt het gevoel je te leren kennen, een kijkje te krijgen in jouw hoofd, hoe jij te werk gaat en wat het eindresultaat is.

Een goede video speelt direct in op emotie en zorgt ervoor dat er een behoefte aangewakkerd wordt. Door de kracht van video laat jij jouw potentiële klant niet alleen duidelijk zien wie jij bent, maar ook de expertise die je in huis hebt.

Zo werken we samen tijdens het maken van een project case video

Ben je benieuwd hoe een video over jouw project in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. We starten met het invullen van een video intake, die wij als uitgangspunt gebruiken. Daarnaast krijg je voorafgaand aan de shoot een handige handout met tips voor de shootdag. Denk aan tips voor kledingkeuze, houding, storytelling etc. Zo ben je goed voorbereid.

2. Jaaa, de dag van de shoot! Tijdens de shootdag, die ongeveer 4 uur duurt, zullen we het in het bijzijn van de camera hebben over jouw project. Ik vraag je naar de dingen die we in de video willen laten terugkomen, en op deze manier ontstaat er al snel een ontspannen gesprek die jou de camera’s doet vergeten. Ter aanvulling en ondersteuning van jouw verhaal zal het betreffende project middels hoogwaardige cinematografie vastgelegd worden. Natuurlijk gestileerd door mij.

We gaan voor diezelfde hoogwaardige uitstraling van jouw project en jouw expertise. Niet alleen tijdens de productie, maar ook bij de montage van de video, de art-direction en de muziekkeuze.

3. Het is tijd om alle beelden tot een goed verhaal te monteren. Een verhaal dat boeit, op emotie inspeelt en de kwaliteit van jouw werk weergeeft. Binnen 2 weken krijg je een preview te zien.

4. Nadat de video gereed is zullen we jou een effectief distributie advies verstrekken, of nemen we de distributie uit handen. Zo weet je zeker dat jouw project case video de kijker bereikt. Wij kunnen de video zodanig optimaliseren voor YouTube, dat jouw verhaal er in de zoekresultaten uit springt. Omdat nog weinig bedrijven in Nederland dit doen, zul je al snel impact maken.

Architectenlab - Gemeentehuis Katwijk

Waar voor je geld

Je ontvangt een hoogwaardige project case video, die niet alleen de kwaliteit van jouw werk benadrukt, maar er ook voor zorgt dat jouw bedrijf op de kaart gezet wordt in de zoekmachines. Deze video mag gebruikt worden op jouw website en sociale media kanalen.

Jouw investering

Het vaste tarief voor een project case video bedraagt momenteel € 1.000,- ex BTW. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze pilotprijs. Voor € 149,- wordt de video op de juiste wijze geïmplementeerd op YouTube, zodat je direct aan je vindbaarheid werkt.

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?