branding & website

Je hebt er (online) nog nooit zo goed uitgezien

Mensen zijn bereid meer te betalen voor een product of dienst als deze mooi gepresenteerd wordt. Dat het kwaliteit uitstraalt en bijna vlinders in je buik geeft. Dat het een gevoel van blijdschap oproept, zowel bij jouw droomklant als bij jezelf.

Als jij een ontwerp presenteert steek je veel aandacht in de opmaak daarvan. Door een branding en website die net zo mooi zijn als de manier waarop je jouw projecten presenteert, kun je dat wauw-gevoel bij je potentiële klant bereiken.

Branding moodboard

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe een branding of website traject in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. We starten met een intake, waarbij jij uitgebreid over jezelf, je bedrijf en het doel van de branding / website vertelt. Zo weet ik precies wat je nodig hebt en wat je smaak is. Ook stellen we de data vast waarop we contact met elkaar hebben.

2. Een specialist in mijn netwerk gaat aan de slag met het ontwerp en zorgt dat deze aansluit op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Tussendoor houden we steeds contact over de stappen die gedaan zijn.

3.  Na een aantal correctierondes is het zover! Je website kan gebouwd worden. Ik doe dit in WordPress, met een paginabouwer die zo gebruiksvriendelijk is, dat jij makkelijk zelf aanpassingen kunt maken wanneer nodig.

4. Je website gaat live! Je ontvangt van mij een aantal video’s, waarin ik je uitleg hoe je een tekst of foto aan kunt passen.  Zo kun je die op je gemak terugkijken wanneer je iets vergeet. Ook krijg je een handige gids met tips & tricks om je website echt voor je te laten werken.

Wat klanten zeggen

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.