branding traject
voor interieurprofessionals

Je bedrijf heeft er nog nooit zo goed uitgezien

Als jij een ontwerp presenteert steek je veel aandacht in de opmaak daarvan. Door een logo, huisstijl en website die net zo mooi zijn als de manier waarop je jouw projecten presenteert, kun je dat wauw-gevoel bij je potentiële klant bereiken en zeggen ze sneller JA tegen je.

Branding moodboard

Wat zit er inbegrepen bij een branding traject?

Intake/werkboek
Moodboard
Logo, sublogo en patroon
Typografie
Kleurenpalet
Visitekaartje
Brand book

Wat kun je er optioneel bij krijgen?

Unieke website op maat
Website vanaf een template
SEO-proof webteksten
Personal branding fotoshoot
Brainstorm sessie
Social media templates

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe een branding traject in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. We starten met een intake, waarbij jij uitgebreid opschrijft wie jij bent, wat je mooi (en niet mooi) vindt en waar je met je bedrijf heen wil. Zo weet ik precies wat je nodig hebt en wat je smaak is. Ook stellen we de data vast waarop we contact met elkaar hebben en wanneer er iets van jou verwacht wordt.

2. We hebben een virtuele kennismaking met mijn team. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp van je nieuwe huisstijl en zorgt dat deze aansluit op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Tussendoor houden we steeds contact over de stappen die gedaan zijn.

3.  Na een aantal correctierondes is het zover! Je logo en huisstijl staan, en optioneel is er ook een aansluitend ontwerp voor je website neergezet. Je ontvangt alle bestanden en het brand book met een uitgebreide uitleg over het inzetten van jouw nieuwe uitstraling.

4. Je website gaat live! Je ontvangt van mij een aantal video’s, waarin ik je uitleg hoe je een tekst of foto aan kunt passen.  Zo kun je die op je gemak terugkijken wanneer je iets vergeet. Ook krijg je een handige gids met tips & tricks om je website echt voor je te laten werken.

Waar voor je geld

Een professionele uitstraling, een huisstijl en website waar je trots op bent en een plek waar je jouw projecten op kunt tentoonstellen. En, niet onbelangrijk, een website die makkelijk zelf te onderhouden is, waardoor je niet steeds onnodige kosten hebt.

Jouw investering

Wat klanten zeggen

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.