Workshop Instagram
zakelijk inzetten

Haal meer plezier en klanten uit Instagram

Ben jij werkzaam in de interieurbranche, maar ben je nu nog niet goed zichtbaar op Instagram? Dan is het ontzettend belangrijk om daarmee aan de slag te gaan! Instagram is een visueel kanaal en helpt jou om nog beter zichtbaar te zijn voor jouw ideale klant. Tijdens mijn workshop leer jij hoe jij jouw Instagram op een fijne en professionele manier zakelijk kan inzetten.

Waarom Instagram zakelijk inzetten?

4,9 miljoen Nederlanders hebben een Instagramaccount. De kans is dus groot dat jouw doelgroep zich ook op dit socialmediakanaal bevindt. Doordat je op Instagram de mogelijkheid hebt om foto’s en video’s van jezelf en jouw werk te delen, kan je direct laten zien wat jij allemaal in huis hebt en een gunfactor opbouwen bij jouw potentiële klant. Of je nu interieurontwerper, architect of eigenaar van een interieurmerk bent, Instagram is een geweldige manier om jouw werk met de wereld te delen.

Signature interieur & personal branding fotografie

Maar wat nou als je niet weet hoe?

Binnen ons vakgebied zijn er veel professionals die Instagram nog niet zakelijk inzetten en eigenlijk ook niet weten hoe ze dat precies doen. Als multimediaspecialist en interieurfotograaf kom ik dit heel vaak tegen. De bezwaren zijn over het algemeen hetzelfde:

 • Je bent niet tevreden over het beeldmateriaal;
 • Je weet niet wat je precies moet posten;
 • Je bent bang om het fout te doen en daarom deel je maar niets;
 • Je maakt geen tijd om je actief bezig te houden met Instagram en daarom heb je het idee er helemaal niets uit te halen;
 • Je snapt helemaal niets van die hashtags en begrijpt ook niet goed hoe je jouw ideale klant kan bereiken.

Geloof me, je bent niet de enige die hierop vastloopt. Het wordt vaak veroorzaakt doordat je niet goed weet waar te beginnen. De tips vliegen je om je oren, maar echt toepassen in de praktijk? Dat lukt je helaas nog niet. En daarom laat je Insta voorlopig maar even links liggen.

Hoe geweldig zou het zijn als je wel weet hoe Instagram zakelijk inzet?

Het is dat het een beetje over de top klinkt, anders had ik bovenstaande vraag beantwoord met ‘supergeweldig’! Want als jij wel weet hoe jij Instagram zakelijk kan inzetten, ligt de socialmediawereld bijna aan je voeten. Door zichtbaar te zijn, speel je jezelf in de kijker en kan je Instagram gebruiken als onderdeel van jouw marketingstrategie.

En het fijnste is dat ik jou daarbij kan helpen! Tijdens de workshop ‘Instagram Zakelijk Inzetten’ leer je in 2 x 2 uur hoe jij kan groeien, nooit zonder inspirerende content zit en jouw ideale klant bereikt. Ook gaan we aan de slag om het voelen van die druk kwijt te raken en maak ik je zelfverzekerd op het gebied van zichtbaar zijn.

De inhoud van de workshop:

 • We duiken in de basis van jouw bedrijf. Wie is jouw ideale klant en hoe kan je die bereiken?
 • Hoe ziet jouw personal branding eruit?
 • Wat is storytelling en hoe kan jij dat actief toepassen?
 • Hoe kan je dingen automatiseren zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt?
 • Hoe krijg je eenheid in jouw berichtgeving en wat heb je nodig om professionaliteit uit te stralen in zowel je feed, je stories als je reels?
 • Hoe zet je Instagram zo in dat het je ook iets oplevert in de vorm van werk?

Na de workshop heb jij een compleet plan in handen en een dosis zelfvertrouwen in de spreekwoordelijke rugzak. Je begrijpt hoe Instagram werkt en je weet hoe je jouw ideale klant moet bereiken. Daarnaast heb je geleerd hoe je zelf content creëert en weet je als geen ander hoe je het verhaal rondom jouw bedrijf moet delen. Omdat we vooraf doelen stellen, is de workshop compleet op jouw wensen afgestemd.

Zeg jij ja tegen Instagram zakelijk inzetten?

De workshop wordt 1:1 gegeven en kost € 260,- ex BTW. Wil jij Instagram zakelijk inzetten, alles leren over dit socialmediakanaal en niet langer worstelen met de onzekerheid die daarbij komt kijken? Meld je dan snel aan!