workshops

De weg naar succes is altijd in aanbouw

Je bent al 20 keer gaan zitten met het doel om nu eindelijk je website te vernieuwen, of om je zakelijke Instagram strategie op te zetten. Elke keer loop je weer vast bij de vraag: hóe dan? Dat ga ik je laten zien in een workshop op maat.

Ben je nog aan het overwegen om voor jezelf te beginnen en loop je tegen allerlei vragen en zorgen aan? Dan gaan we samen kijken naar de stappen die je kunt zetten.

Zo werken we samen

Hoe gaat een workshop nou precies in zijn werk?
Je leest het hier:

1. We stellen een realistisch doel vast. Wat wil je zeker weten geleerd hebben na het volgen van mijn cursus? Wil je hem 1 op 1 volgen of liever via Zoom? We kijken samen naar jouw wensen en bepalen zo hoe je cursus eruit komt te zien.

2. Jaaa, de dag van de cursus! We ontmoeten elkaar via een Zoom-link of op de afgesproken locatie en we gaan heel concreet aan de slag. Ik laat je veel zelf doen. Je krijgt opdrachten, huiswerk en we zorgen dat je je doel haalt.

3. Aan het einde van de cursus heb je al zichtbaar resultaat, waar je zelf actief mee verder kunt gaan oefenen.

4. Naderhand ontvang je van mij een e-mail met aanvullende informatie en kunnen we eventueel ook al een datum prikken voor het uurtje hulp achteraf wat je standaard erbij krijgt. Wil je liever niet deze stok achter de deur, dan laat ik je zelf contact met mij opnemen en op je eigen tempo oefenen.

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.