Ik begrijp jouw visie als ontwerper

Met mijn achtergrond als grafisch vormgever en specialisatie in interieurfotografie, snap ik zichtlijnen, composities, kleurcombinaties en het oproepen van gevoel bij een kijker. Daardoor zullen we snel op één lijn liggen in het vertalen van jouw verhaal naar beeld.

Werk met mij

Je wil een persoonlijk, authentiek merk en klanten die beter bij je passen.

Je wil zelf aan de slag met je uitstraling en online vindbaarheid om nog leukere klanten aan te trekken.

Werk met mij

Je wil potentiële klanten verleiden met schitterende foto’s van je werk die volledig in lijn liggen met je visie.

Je wil een visuele merkidentiteit die staat als een huis, waardoor je moeiteloos jezelf kunt promoten en daarmee meer klanten aantrekt.

Je wil met je huis en verhaal in een woonblad om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Jouw droomklant is gewend geraakt aan mooie beelden. Deze komen dagelijks voorbij terwijl ze interieurinspiratie zoeken op Instagram of Pinterest. Professionele fotografie en visuele branding is een manier om die droomklant verliefd te laten worden op jouw werk. Om te zorgen dat die klant per se met jou in zee wil gaan, om hetzelfde gevoel te krijgen als wat ze kregen toen ze je foto’s bekeken.

Jouw droomklant is gewend geraakt aan mooie foto’s. Deze komen dagelijks voorbij terwijl ze interieurinspiratie zoeken op Instagram of Pinterest.

Professionele fotografie en visuele branding zijn een slimme manier om die droomklant verliefd te laten worden op jouw werk. Om te zorgen dat die klant per se met jou in zee wil gaan, om hetzelfde gevoel te krijgen als wat ze kregen toen ze je foto’s bekeken.

Personal brand & interieurshoot voor High-end Heritage

Wil je het gelijk goed aanpakken? Dan is één van onderstaande pakketten misschien interessant voor je. Deze pakketten zijn voordeliger dan het afnemen van alle losse diensten. Heb je vragen of wil je een pakket op maat, neem dan contact met me op.

Content
Boost

€ 550 ex BTW

Brand
Boost

€ 800 ex BTW

Business
Boost

€ 1750 ex BTW

Wat klanten zeggen

Mood Creations
Als binnenhuisarchitect en fotograaf stel ik hoge eisen aan foto's. Ik leerde Chiela kennen op Instagram en besloot haar te benaderen voor een personal branding shoot. En mijn gevoel was goed. Een leuke morgen gehad met een goede klik waar er een leuk samenspel ontstond tussen de uitgesproken creativiteit van mij en haar inbreng. Als je een branding fotograaf nodig hebt zou ik zeker aan haar denken. Chiela, bedankt voor je professionaliteit, luisterend oor en de gave foto's.
FINNA Collective
Met een oog voor detail en een grootse passie voor het vak weet Chiela de juiste beelden te pakken. Haar elegante en serene verschijning komt terug in de stijl van de foto's. Als interieurarchitect is het altijd de vraag of een fotograaf jouw visie op beeld kan vastleggen. Chiela kan dit! Zij voelt feilloos aan wat jij als klant voor ogen hebt en geeft je een ruime selectie aan beelden om jouw portfolio een boost te geven.
Basichic Interieurontwerp
Mijn eerste indruk van Chiela: een rustige, vriendelijke en toegankelijke dame. Geen mooie bla-bla, maar een eerlijk verhaal. Het vertrouwen was er direct. Prettig om te merken dat ze echt wil samenwerken in plaats van enkel mooie plaatjes schieten “en door”. De dag van fotografie verliep heel ontspannen. Chiela weet hoe ze moet omgaan met haar eigen opdrachtgever én de (trotse) bewoners. Ook laat ze je meekijken en meedenken bij de beelden die ze maakt. Een leuke wisselwerking. En daarnaast heeft ze óók nog aandacht voor het verhaal van de bewoners over het project.
Fijri
Ik ben in contact gekomen met Chiela via Instagram. Al snel kwam er een kennismakingsgesprek en dat klikte erg goed. Ik heb haar voor ons bedrijf Fijri Interieurbouw, foto's laten maken bij klanten. De foto's die ik terug kreeg zagen er super uit. Ook de klanten waren erg te spreken over Chiela, professioneel, kennis en een leuk praatje. Wij gaan alvast de volgende fotosessie inplannen!
Dévé Creations - Interieuradvies
Voor mijn Branding Shoot als interieurontwerper was ik op zoek naar een fotograaf die hiervoor passende foto's kon maken. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk met Chiela in zee ben gegaan! Haar communicatie is erg fijn en ze denkt goed mee over de poses en props. Naast een shoot voor branding kan ik haar ook zeker aanbevelen als interieur fotograaf!
Tijmen Bos Architecten
Iets moois ook mooi vastleggen is een kunst/kunde. Dan is het spannend of dat bij een ontwerp, waar je als ontwerper zelf erg content mee bent, ook gaat lukken. Met Chiela maak ik me daar géén zorgen over. Ze snapt de lijnen en de ruimte in een ontwerp en weet dat ook te laten spreken in de beelden die ze maakt. Dank, Chiela! En op naar de volgende opdracht!
Door Loraine
Op een zaterdag ochtend ben ik samen met Chiela bij twee afgeronde interieur opdrachten langs gegaan. Het was heel prettig werken met Chiela. Ze is geduldig en heeft echt passie voor haar werk. Ze kon niet stoppen met mooie plaatjes schieten 🙂 Ik vond het heel fijn dat ik mee mocht om aan te geven hoe ik het voor ogen had. Ik ga zeker nog eens gebruik maken van haar diensten!
DKVE Interieurontwerpstudio
Chiela heeft voor mijn ontwerpstudio de fotografie van een interieur gedaan en tevens een personal branding shoot. Ze heeft het interieur precies zo in beeld gebracht als ik het voor ogen had. Ook de branding foto's zijn zeer naar tevredenheid (en ik ben erg kritisch!) Ik heb Chiela ervaren als een fijne en deskundige professional en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
De Horeca Architect
Chiela heeft voor De Horeca Architect een aantal gerealiseerde projecten gefotografeerd en het resultaat is verbluffend. Chiela is niet alleen erg goed in haar werk maar ook erg sociaal en flexibel in haar werkwijze. Wij gaan haar nog veel vaker op pad sturen namens De Horeca Architect
Binnen ID Interieuradvies
Chiela heeft één van mijn projecten in Loerbeek gefotografeerd. Ze neemt er alle tijd voor en samen hebben we de fotostyling gedaan. Op een foto is het heel belangrijk dat alles klopt. Chiela heeft daar veel ervaring mee en kijkt met andere ogen naar een interieur als ikzelf. Fotografie is écht een vak apart! Ik kan Chiela dan ook van harte aanbevelen!

Laten we samen mooie dingen maken