Personal branding shoot

​Je merk is wat mensen over je zeggen als je er niet bent. Een goede personal branding shoot zorgt ervoor dat dit alleen maar lovende woorden zijn. Mensen houden ervan om zich met iemand te kunnen identificeren, om een gezicht achter een bedrijf te zien voordat ze zaken met iemand gaan doen.

Je spreekt je ideale klant zo veel makkelijker aan omdat ze letterlijk een kijkje in jouw keuken krijgen. Hoe ziet je kantoor eruit, hoe werk jij daar, hoe woon je zelf, wat voor huisdieren heb je? Dat soort dingen kun je gebruiken om te zorgen dat je een gunfactor krijgt.

Deze interieurontwerpers gingen je voor

Deze interieur- ontwerpers gingen je voor

En dit vonden ze ervan

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe personal branding fotografie in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. Je krijgt van mij een handige gids met tips voor kleding, houdingen, props en andere dingen waar je rekening mee kunt houden. Ook maken we een gezamenlijk Pinterest bord aan waar jij foto’s ter inspiratie pint, zodat ik weet wat je wel en niet mooi vindt.

2. Jaaa, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie en nemen samen de planning door. Zo voel je je snel op je gemak bij me. Je kunt hier ook nog vragen stellen of bijsturen.

3. Het fotograferen kan beginnen. Ik laat jou de dingen doen die je normaal ook doet voor je werk. Ik stuur je hier en daar wat aan maar zoek vooral de spontaniteit. Ik hoor achteraf altijd dat mensen zich geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld.

4. Thuis maak ik meteen een back up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 5 werkdagen stuur ik je een preview. Ik vraag jou een favorietenlijst te maken, waarbij je bij elke ‘dubbele’ foto jouw favoriet qua gezichtsuitdrukking en pose kunt kiezen.

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?