Brandingfotografie met een gunfactor

Branding fotografie met een gunfactor

Je merk is wat mensen zeggen wanneer je niet in de kamer bent. Met een geweldige brandingshoot zorgen we ervoor dat die gesprekken alleen maar positief zijn. Tijdens onze sessie focussen we op het opbouwen van een unieke beeldbank, zodat je makkelijker zichbaar wordt en een band opbouwt met je ideale klant.

Unieke beeldbank

Brandingfotografie is in mijn ogen veel meer dan een foto waar jij het lachende focuspunt bent. Het gaat om het creëren van een gunfactor en een unieke beeldbank waarmee je moeiteloos zichtbaar wordt. Je persoonlijkheid, mooie details én jouw expertise als interieurontwerper, dat laten mijn foto’s zien.

Hoe we samen werken

Hoe we samen werken

Veelgestelde vragen

Ik lever een mix van lifestyle beelden, foto’s waar jij blend in het interieur en aan het werk bent, portretten en detailfoto’s. Bijvoorbeeld jouw presentatieboek, visitekaartje of een moodboard met materialen.

Dat kan in jouw woning of in een ingerichte daglichtstudio. Er zijn drie studio’s waar je via mij een korting op krijgt: The Loft en The Playground in Amsterdam en The 18 Studio in Dronten.

We investeren beiden veel in de fotoshoot en ik vind het belangrijk dat ons werk met respect wordt behandeld en niet gratis rondgestuurd wordt. Daarom werk ik met licenties.

Als je met mij samenwerkt, krijg je een uitgebreide licentie (gebruiksrecht) om de foto’s te gebruiken voor al je eigen marketing. Maar, deze licentie geldt alleen voor jouw bedrijf. De fotorechten blijven bij ons beiden, omdat jouw ontwerp en mijn expertise in de beelden zit. Dit beschermt ons werk.

Het kan zijn dat er interieur- of sfeerbeelden gemaakt worden die andere bedrijven willen gebruiken. Geïnteresseerde bedrijven een licentie kopen voor €30 per foto met ons beider goedkeuring. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid hoogwaardig beeldmateriaal te gebruiken zonder zelf een fotograaf of stylist in te huren.

Aangezien zowel jouw expertise als de mijne in deze foto’s zit, wordt de helft van de opbrengsten jouw korting op onze volgende fotoshoot.

We gaan samen waardevol marketingmateriaal creëren waar je nog lange tijd plezier van hebt. Daarom is een goede voorbereiding en aandacht voor kleding en accessoires essentieel voor het beste resultaat.

Je ontvangt een handige gids met tips van me zodat je alles uit deze shoot haalt. We zorgen dat de foto’s perfect passen waar je heen wil als bedrijf. Daarnaast hebben wij voor de shootdag een call.

Ik werk niet met een maximaal aantal foto’s. Je krijgt namelijk alle foto’s waar ik achter sta. Wel laat ik jou je eigen favoriet kiezen tussen ‘dubbele’ foto’s (dezelfde setting maar een andere gezichtsuitdrukking of pose). Zo weet ik zeker dat je happy bent.

Je hebt een duidelijke visie over welke klant je aan wil spreken en je staat achter je huidige huisstijl en brand kleuren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je goed in je vel zit. Wanneer er iets groots speelt in je leven (verdriet, stress, pijn) ga je dat zien op beeld.

Mijn fotografiestijl qua branding / business fotografie kenmerkt zich door losse, spontane houdingen, bijzondere hoeken en een lifestyle sfeer (niet altijd in de camera lachend/kijkend).

Brandingfotografie voor tevreden klanten

Branding fotografie voor tevreden klanten

Portfolio

Tarieven

Branding I

Brandingshoot inclusief een locatie met allure en een traject met een personal stylist.

Basis licentie
1800
Aantal outfits
4-6
Aantal foto’s
±55
Reiskosten p/km
0,30
Tijdsduur
3,5u

Branding II

Combinatie van brandingfotografie en interieurfotografie in jouw huis of kantoor.

Basis licentie
880
Interieur ruimtes
2-4
Aantal foto’s
±70
Reiskosten p/km
0,30
Tijdsduur
4,5u

Branding III

Brandingshoot in jouw huis, kantoor of daglichtstudio (met korting via mij).

Basis licentie
450
Aantal outfits
3-4
Aantal foto’s
±45
Reiskosten p/km
0,30
Tijdsduur
2u

Tarieven zijn ex btw en zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.

Andere opties

Andere opties