Personal branding shoot

Als interieurontwerper ben je een meester in het creëren van stijlvolle en functionele ruimtes voor anderen. Maar hoe zit het met je eigen professionele presentatie? Als die eruit ziet als een bonte verzameling van willekeurige Pinterest-borden, wordt het misschien tijd om te investeren in een personal branding shoot 😉

Deze interieurontwerpers gingen je voor

Deze interieur- ontwerpers gingen je voor

Mar Interieurdesign

Nine Dots

Studio Refined

Stijlstudio met Lef

VINC Interior Design

VINC Interior Design

Lisette Weever

Studio Wink

Mirror Ontwerpt

Casa Bonita

SKIER

Studio Wink

Studio Josephine

Mirror Ontwerpt

Jennifer van Ginkel

Interior by Chan

Charlotte Wienen

Stijlstudio met Lef

En dit vonden ze ervan

FAQ

Ik lever een mix van lifestyle beelden, foto’s waar jij blend in het interieur en aan het werk bent, portretten en detailfoto’s. Bijvoorbeeld jouw presentatieboek, visitekaartje of een moodboard met materialen. Wanneer je alleen een personal branding shoot kiest, krijg je ongeveer 2 uur fotografie en 4 kledingwissels.

Een combishoot is een combinatie van interieurfotografie én personal branding fotografie. Ik maak lifestylie foto’s van jou én magazinewaardige foto’s van je eigen huis of afgerond project (max 4 ruimtes). Zo krijg je een unieke en zeer uitgebreide beeldbank voor je bedrijf.

Dat kan in jouw woning of in een ingerichte daglichtstudio. Er zijn drie studio’s waar je via mij een korting op krijgt: The Loft en The Playground in Amsterdam en The 18 Studio in Dronten.

  • Personal branding shoot: €450
  • Combi shoot: €850
  • Locatie huur: vanaf €165
  • Kledingstyliste: vanaf €699
  • Kilometervergoeding: €0,35 p/km
  • Alle tarieven zijn ex BTW

Je ontvangt een handige gids met tips van me zodat je alles uit deze shoot haalt. We zorgen dat de foto’s perfect passen waar je heen wil als bedrijf. Daarnaast hebben wij 1 week voor de shootdag een call.

Ik werk niet met een maximaal aantal foto’s. Je krijgt namelijk alle foto’s waar ik achter sta. Wel laat ik jou je eigen favoriet kiezen tussen ‘dubbele’ foto’s (dezelfde setting maar een andere gezichtsuitdrukking of pose). Zo weet ik zeker dat je happy bent. Gemiddeld krijg je tussen de 40 en 60 beelden bij een personal branding shoot.

Je hebt een duidelijke visie over welke klant je aan wil spreken en je staat achter je huidige huisstijl en brand kleuren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je goed in je vel zit. Wanneer er iets groots speelt in je leven (verdriet, stress, pijn) ga je dat zien op beeld.

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe personal branding fotografie in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. Je krijgt van mij een handige gids met tips voor kleding, houdingen, props en andere dingen waar je rekening mee kunt houden. Ook krijg je van mij huiswerk mee.

2. Een week voor de fotoshoot hebben we een korte call. Hier kun je nog vragen stellen en bijsturen.

3. Jaa, de dag van de shoot! Het fotograferen kan beginnen. Ik laat jou de dingen doen die je normaal ook doet voor je werk. Ik stuur je hier en daar wat aan maar zoek vooral de spontaniteit. Ik hoor achteraf altijd dat mensen zich geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld.

4. Thuis maak ik meteen een back up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 5 werkdagen stuur ik je een preview. Ik vraag jou een favorietenlijst te maken, waarbij je bij elke ‘dubbele’ foto jouw favoriet qua gezichtsuitdrukking en pose kunt kiezen.