Personal branding shoot

Mensen hebben het gevoel je al te kennen, zonder je gesproken te hebben

Mensen houden ervan om zich met iemand te kunnen identificeren, om een gezicht achter een bedrijf te zien voordat ze zaken met iemand gaan doen. Je spreekt je ideale klant zo veel makkelijker aan omdat ze letterlijk een kijkje in jouw keuken krijgen. Hoe ziet je kantoor eruit, hoe werk jij daar, hoe woon je zelf, wat voor huisdieren heb je. Dat soort dingen kun je gebruiken om te zorgen dat je een gunfactor krijgt en mensen liever bij jou komen dan bij een groot ontwerpbureau.

Een combinatie van interieurfotografie en personal branding fotografie is ook mogelijk, waarbij ik naast jou ook je mooie project vastleg.

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe personal branding fotografie in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. Je krijgt van mij een handige handout met tips voor kleding, houdingen, ‘props’ en andere dingen waar je rekening mee kunt houden. Ook maken we een gezamenlijk Pinterest bord aan waar jij foto’s ter inspiratie pint, zodat ik weet wat je wel en niet mooi vindt.

2. Jaaa, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie en bekijken samen het moodboard, de outfit(s) en de settings die je bedacht hebt. Zo voel je je snel op je gemak bij me. Ik maak een grove planning per setting (de ruimte of achtergrond van een foto) en je kunt hier ook nog je vragen aan me stellen.

3.  Het fotograferen kan beginnen. Ik laat jou de dingen doen die je normaal ook doet voor je werk. Ik stuur je hier en daar wat aan maar zoek vooral de spontaniteit. Ik hoor achteraf altijd dat mensen zich geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld.

4. Thuis maak ik meteen een back up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 5 werkdagen stuur ik je een preview en de factuur. Ook vraag ik om alvast een favorietenlijst te maken, zodat ik de foto’s waar jij jezelf niet mooi op vind staan niet voor niks retoucheer. Na betaling krijg je alle bewerkte beelden zonder watermerk via WeTransfer. Deze foto’s mogen niet gedeeld worden met derden. Wil je dit wel? Vraag dan voor de shoot naar de licentiemogelijkheden.

Personal branding fotografie moodboard

Waar voor je geld

Je ontvangt genoeg staand en liggend beeld om op al je social media kanalen afwisseling te hebben en om ze op verschillende plekken op je site te kunnen gebruiken. Deze beelden zijn alleen voor jou bedoeld, je mag deze niet met derden delen. Wil je dit wel? Vraag dan voor de shoot naar de licentiemogelijkheden.

Jouw investering

Vind je het fijner om een vaste prijs af te spreken? Dan kijken we samen vooraf wat je nodig hebt en spreken we een fixed fee af.

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.