Personal branding shoot

​Je merk is wat mensen over je zeggen als je er niet bent. Een goede personal branding shoot zorgt ervoor dat dit alleen maar lovende woorden zijn. Mensen houden ervan om zich met iemand te kunnen identificeren, om een gezicht achter een bedrijf te zien voordat ze zaken met iemand gaan doen.

Deze interieurontwerpers gingen je voor

Deze interieur- ontwerpers gingen je voor

Marion van Ratingen

SKIER Interieurontwerp

Studio Refined

Mar Interieurdesign

Stijlstufio met Lef

Interior by Chan

Studio Airé

Casa Bonita

Mirror Ontwerpt

Studio Josephine

Studio Refined

Interior by Chan

Stijlstudio met Lef

Charlotte Wienen

En dit vonden ze ervan

Meer mooie woorden

Mood Creations
Als binnenhuisarchitect en fotograaf stel ik hoge eisen aan foto's. Ik leerde Chiela kennen op Instagram en besloot haar te benaderen voor een personal branding shoot. En mijn gevoel was goed. Een leuke morgen gehad met een goede klik waar er een leuk samenspel ontstond tussen de uitgesproken creativiteit van mij en haar inbreng. Als je een branding fotograaf nodig hebt zou ik zeker aan haar denken. Chiela, bedankt voor je professionaliteit, luisterend oor en de gave foto's.
FINNA Collective
Met een oog voor detail en een grootse passie voor het vak weet Chiela de juiste beelden te pakken. Haar elegante en serene verschijning komt terug in de stijl van de foto's. Als interieurarchitect is het altijd de vraag of een fotograaf jouw visie op beeld kan vastleggen. Chiela kan dit! Zij voelt feilloos aan wat jij als klant voor ogen hebt en geeft je een ruime selectie aan beelden om jouw portfolio een boost te geven.
Basichic Interieurontwerp
Mijn eerste indruk van Chiela: een rustige, vriendelijke en toegankelijke dame. Geen mooie bla-bla, maar een eerlijk verhaal. Het vertrouwen was er direct. De dag van fotografie verliep heel ontspannen. Chiela weet hoe ze moet omgaan met haar eigen opdrachtgever én de (trotse) bewoners. Ook laat ze je meekijken en meedenken bij de beelden die ze maakt. Een leuke wisselwerking. En daarnaast heeft ze óók nog aandacht voor het verhaal van de bewoners over het project.
Fijri
Ik ben in contact gekomen met Chiela via Instagram. Al snel kwam er een kennismakingsgesprek en dat klikte erg goed. Ik heb haar voor ons bedrijf Fijri Interieurbouw, foto's laten maken bij klanten. De foto's die ik terug kreeg zagen er super uit. Ook de klanten waren erg te spreken over Chiela, professioneel, kennis en een leuk praatje. Wij gaan alvast de volgende fotosessie inplannen!
Dévé Creations - Interieuradvies
Voor mijn Branding Shoot als interieurontwerper was ik op zoek naar een fotograaf die hiervoor passende foto's kon maken. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk met Chiela in zee ben gegaan! Haar communicatie is erg fijn en ze denkt goed mee over de poses en props. Naast een shoot voor branding kan ik haar ook zeker aanbevelen als interieur fotograaf!
Tijmen Bos Architecten
Iets moois ook mooi vastleggen is een kunst/kunde. Dan is het spannend of dat bij een ontwerp, waar je als ontwerper zelf erg content mee bent, ook gaat lukken. Met Chiela maak ik me daar géén zorgen over. Ze snapt de lijnen en de ruimte in een ontwerp en weet dat ook te laten spreken in de beelden die ze maakt. Dank, Chiela! En op naar de volgende opdracht!
Door Loraine
Op een zaterdag ochtend ben ik samen met Chiela bij twee afgeronde interieur opdrachten langs gegaan. Het was heel prettig werken met Chiela. Ze is geduldig en heeft echt passie voor haar werk. Ze kon niet stoppen met mooie plaatjes schieten 🙂 Ik vond het heel fijn dat ik mee mocht om aan te geven hoe ik het voor ogen had. Ik ga zeker nog eens gebruik maken van haar diensten!
DKVE Interieurontwerpstudio
Chiela heeft voor mijn ontwerpstudio de fotografie van een interieur gedaan en tevens een personal branding shoot. Ze heeft het interieur precies zo in beeld gebracht als ik het voor ogen had. Ook de branding foto's zijn zeer naar tevredenheid (en ik ben erg kritisch!) Ik heb Chiela ervaren als een fijne en deskundige professional en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
De Horeca Architect
Chiela heeft voor De Horeca Architect een aantal gerealiseerde projecten gefotografeerd en het resultaat is verbluffend. Chiela is niet alleen erg goed in haar werk maar ook erg sociaal en flexibel in haar werkwijze. Wij gaan haar nog veel vaker op pad sturen namens De Horeca Architect
Binnen ID Interieuradvies
Chiela heeft één van mijn projecten in Loerbeek gefotografeerd. Ze neemt er alle tijd voor en samen hebben we de fotostyling gedaan. Op een foto is het heel belangrijk dat alles klopt. Chiela heeft daar veel ervaring mee en kijkt met andere ogen naar een interieur als ikzelf. Fotografie is écht een vak apart! Ik kan Chiela dan ook van harte aanbevelen!

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe personal branding fotografie in zijn werk gaat? Dit zijn de stappen:

1. Je krijgt van mij een handige gids met tips voor kleding, houdingen, props en andere dingen waar je rekening mee kunt houden. Ook maken we een gezamenlijk Pinterest bord aan waar jij foto’s ter inspiratie pint, zodat ik weet wat je wel en niet mooi vindt.

2. Jaaa, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie en nemen samen de planning door. Zo voel je je snel op je gemak bij me. Je kunt hier ook nog vragen stellen of bijsturen.

3. Het fotograferen kan beginnen. Ik laat jou de dingen doen die je normaal ook doet voor je werk. Ik stuur je hier en daar wat aan maar zoek vooral de spontaniteit. Ik hoor achteraf altijd dat mensen zich geen moment ongemakkelijk hebben gevoeld.

4. Thuis maak ik meteen een back up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 5 werkdagen stuur ik je een preview. Ik vraag jou een favorietenlijst te maken, waarbij je bij elke ‘dubbele’ foto jouw favoriet qua gezichtsuitdrukking en pose kunt kiezen.