Gratis e-book

10 social media tips voor interieurbedrijven

Samen met Lora van social media bureau Prettylion geef ik praktische interieurfotografie en social media tips om jouw interieurbusiness op de kaart te zetten en (meer) klanten te krijgen via social media.

Als je je inschrijft voor mijn tweewekelijkse inspiratiemail krijg je het e-book vol tips cadeau. Na het lezen weet je onder andere:

Met een volle inbox, kan ik me voorstellen dat je niet zit te wachten op veel extra mail. Daarom maak ik mijn nieuwsbrieven extra waardevol. Ik stuur je twee keer per maand een korte mail met een tip of ervaring over ondernemen, zichtbaarheid, interieurfotografie en balans & geluk in je leven. Het lijkt me leuk om je te inspireren!

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.