Just give me coffee and watch me make it happen

Chiela in het kort

1. Chiela van Meerwijk, achtergrond als grafisch vormgever en webdesigner, nu gespecialiseerd in interieurfotografie en branding voor interieurondernemers.

2. Dol op bijzondere huizen, dus ik woon samen met mijn vriend in een oud pakhuis in het Deventerse centrum. Toeristen die door onze straat lopen, staan altijd verwonderd te kijken naar de opvallende gevels en voordeuren. Precies wat jij ook wil: de aandacht trekken. Dat krijg ik dus letterlijk en figuurlijk van huis uit mee.

3. Fotografen zijn natuurlijk fan van ontwikkelen. Dus ik blijf mezelf, mijn fotografie en mijn vormgeving ontwikkelen door regelmatig cursussen te volgen. Zo weet je zeker dat bij mij álles mogelijk is.

4. Een perfectionist pur sang: alles voor het beste resultaat. Rustig, vriendelijk, betrouwbaar en likeable — net als de content die ik maak.

Geen probleem als je niet weet hoe je mijn naam uitspreekt, je bent niet de enige. Het wordt als het Engelse ‘Sheila’ uitgesproken. Varianten die ik vaak hoor zijn ‘Giela’, ‘Tjiela of ‘Sjeila’, eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of ik heb het gehoord.

Naast fotograferen en ontwerpen word ik blij van motorrijden, goede boeken en cappuccino met likeur (ja… in de ochtend).

Na mijn studie Communicatie & Multimedia Design heb ik ruim 12 jaar bij diverse bedrijven als designer gewerkt, waarbij ik naast grafisch ontwerp ook product- en sfeerfotografie deed.

In 2018 werd het na een burn-out tijd voor meer vrijheid, afwisseling en inspiratie en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Daarnaast heb ik een specifieke opleiding voor interieurfotografie gevolgd. Ik merk dat de overlap van grafisch ontwerp en interieurfotografie heel groot is en ik een goed oog heb voor composities, kleuren en lijnenspel.

Bram, onze knappe Hollandse herder. Hij heeft meer sjans dan zijn ouders bij elkaar.

Ploes, onze oude rode kater. Hij heeft de meeste bedjes van het hele gezin, maar ligt liever op zelfverzonnen plekken.

Zullen we samen mooie dingen gaan maken?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.