Je spreekt mijn naam uit als Sheila, op zijn Engels

Even voorstellen

Ik ben een zelfstandig ondernemer. Wel zo prettig voor jou: je hebt alleen contact met mij en de lijnen blijven kort. Daarnaast heb ik een groot netwerk van professionals waar ik mee samenwerk en overleg mocht dat nodig zijn voor een opdracht.

Laat me wat over mezelf vertellen, zodat je me beter leert kennen voordat we gaan samenwerken.

Ik ben 34 jaar, verliefd op Bastiaan, onze rode kater Poes en onze Hollandse herder Bram. Naast fotograferen en ontwerpen word ik blij van motorrijden, goede boeken en cappuccino met likeur (ja… in de ochtend).

Na mijn studie Communicatie & Multimedia Design heb ik ruim 12 jaar bij diverse bedrijven als designer gewerkt – waarbij ik naast grafisch ontwerp ook productfoto’s en sfeerfotografie deed.

In 2018 vond ik het tijd voor meer vrijheid, afwisseling en inspiratie en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Daarnaast heb ik de opleiding Vastgoedpresentatie afgerond.

Veel gevraagd: je spreekt mijn naam uit op zijn Engels: als Sheila 😉

"Mijn doel is een leven bouwen waar ik geen vakantie van nodig heb"

Bram, onze knappe Hollandse herder. Hij heeft meer sjans dan zijn ouders bij elkaar.

Wat denk je, zullen we samen werken?

Nu je wat meer over mij weet, lijkt het me leuk om meer over jou te weten te komen. Ik vind het belangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook een fijne samenwerking aan te gaan. Wat denk je?