Hoe je mijn naam uitspreekt?

Je bent niet de enige die zich dat afvraagt. Je spreekt het uit als [sjiela]. Varianten die ik vaak hoor zijn ‘Giela’, ‘Tjiela’ of ‘Sheila’, eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of ik heb het gehoord.

Naast fotograferen en ontwerpen word ik blij van motorrijden, goede boeken en cappuccino met likeur (ja… in de ochtend).

Na mijn studie Communicatie & Multimedia Design heb ik ruim 12 jaar bij diverse bedrijven als ontwerper gewerkt. In 2018 werd het na een burn-out tijd voor meer vrijheid, afwisseling en inspiratie en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

Leuk detail: ik merk dat de overlap van grafisch ontwerp en interieurfotografie heel groot is en ik een goed oog heb voor composities, kleuren, sfeer en lijnenspel.

Chiela in het kort

1. Chiela van Meerwijk, achtergrond als grafisch vormgever en webdesigner, nu gespecialiseerd in interieurfotografie en branding voor interieurontwerpers.

2. Fotografen zijn natuurlijk fan van ontwikkelen. Dus ik blijf mezelf, mijn fotografie en mijn branding kennis ontwikkelen door regelmatig cursussen te volgen. Zo weet je zeker dat bij mij álles mogelijk is.

3. Een perfectionist pur sang: alles voor het beste resultaat. Rustig, vriendelijk, betrouwbaar en likeable — net als de content die ik maak.

Wanneer zijn wij een match?

Als jij een interieurontwerper of -interieurontwerpstudio bent die eerder voor duurzaamheid gaat dan voor trends;

Als jij een interieurbouwer of interieurmerk bent die niet alleen het product op de foto wil, maar ook het interieur en de sfeer;

Als jij een architect bent die zowel buiten als binnen tot in de puntjes ontwerpt;

Als je niet “maar een paar foto’s” wil, maar een unieke reportage die bijdraagt aan je merk en zichtbaarheid;