Veel gevraagd: je spreekt mijn naam uit als [Sjiela]

Even voorstellen

Ik ben een zelfstandig ondernemer. Wel zo prettig voor jou: je hebt alleen contact met mij en de lijnen blijven kort. Daarnaast heb ik een groot netwerk van professionals waar ik mee samenwerk en overleg mocht dat nodig zijn voor een opdracht.

Laat me wat over mezelf vertellen, zodat je me beter leert kennen voordat we gaan samenwerken.

Chiela in het kort

1. Chiela van Meerwijk, achtergrond als allround designer en fotograaf, nu gespecialiseerd in interieur- en vastgoedfotografie.

2. Dol op bijzondere huizen, dus ik woon samen met mijn vriend in een oud pakhuis in het Deventerse centrum. Toeristen die door onze straat lopen, staan altijd verwonderd te kijken naar de opvallende gevels en voordeuren. Precies wat jij ook wil: de aandacht trekken. Dat krijg ik dus letterlijk en figuurlijk van huis uit mee.

3. Fotografen zijn natuurlijk fan van ontwikkelen. Dus ik blijf mezelf, mijn fotografie en mijn vormgeving ontwikkelen door regelmatig cursussen te volgen. Zo weet je zeker dat bij mij álles mogelijk is.

4. Een perfectionist pur sang: alles voor het beste resultaat. Rustig, vriendelijk, betrouwbaar en likeable — net als de content die ik maak.

Naast fotograferen en ontwerpen word ik blij van motorrijden, goede boeken en cappuccino met likeur (ja… in de ochtend).

Na mijn studie Communicatie & Multimedia Design heb ik ruim 12 jaar bij diverse bedrijven als designer gewerkt – waarbij ik naast grafisch ontwerp ook productfoto’s en sfeerfotografie deed.

In 2018 vond ik het tijd voor meer vrijheid, afwisseling en inspiratie en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Daarnaast heb ik een opleiding Interieur & vastgoedfotografie afgerond en een aantal specifieke interieurfotografie cursussen gevolgd. Ik merk dat de overlap van grafisch ontwerp en interieurfotografie heel groot is en ik een goed oog heb voor composities, kleuren en lijnenspel.

Veel gevraagd: je spreekt mijn naam uit op zijn Engels: als Sheila 😉 (fonetisch: sjiela)

"Mijn doel is een leven bouwen waar ik geen vakantie van nodig heb"

Bram, onze knappe Hollandse herder. Hij heeft meer sjans dan zijn ouders bij elkaar.

De beste manier om mijn werk te omschrijven

Naast dat mijn werk mooi is én je doelgroep aanspreekt, is het ook altijd waarheidsgetrouw. Geen trucs. De foto’s stralen rust uit en halen de kwaliteit van jouw werk naar voren.

Ik kan er zelf nog heel veel meer over vertellen, maar de klanten die jou voorgingen, kunnen hier misschien beter wat over vertellen:

Wat denk je, zullen we samen werken?

Nu je wat meer over mij weet, lijkt het me leuk om meer over jou te weten te komen. Ik vind het belangrijk om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook een fijne samenwerking aan te gaan. Wat denk je?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.