Interieurfotografie

Interieur fotografie

Een interieurontwerp verdient het om met oog voor detail te worden vastgelegd. Goed beeld levert je namelijk meer geld op dan een snel geschoten foto. Je laat zien dat je jouw bedrijf en je marketing serieus neemt.

Een combinatie van interieurfotografie en personal branding fotografie is ook mogelijk. Interieurfoto’s van je huis en lifestyle foto’s van jezelf die jou de gunfactor geven.

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe interieurfotografie in zijn werk gaat? Ik leg je uit wat de stappen zijn.

1. Je krijgt van mij een checklist om naar jouw klant te sturen. Hier staat informatie op over de shoot zelf, wat ze kunnen verwachten en wat ze kunnen voorbereiden voor de fotoshoot. Daarnaast vraag ik aan jou om de benodigde informatie aan te leveren over het project.

2. Yes, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie en we lopen door de ruimte(s). We doen samen de fotostyling per setting, zodat we het allermooiste beeld neerzetten. Tip: ga een samenwerking aan met een woonwinkel. Zo heb je niet alleen meer vrijheid qua styling (soms mist een project net de juiste details) maar krijg je ook een commissie als jouw klant de spullen wil houden.

Overigens kan ik ook prima alleen op pad als jij geen tijd hebt om mee te gaan, dit doe ik dan ook regelmatig.

3. Het fotograferen kan beginnen. Ik vraag aan jouw klant om hun eigen gang te gaan in een andere ruimte. Zo hebben wij de beste concentratie en hoef ik niet te letten op reflecties, schaduwen en mensen die per ongeluk in beeld staan. Ik maak een complete reportage met overzichtsfoto’s, sfeerbeelden en detailshots – staand en liggend – zodat je veel beeldmateriaal hebt om te delen.

4. Thuis maak ik meteen een back-up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 5 werkdagen stuur ik je een preview van met zorg nabewerkte beelden en de factuur. Na betaling krijg je alle beelden van me zonder watermerk. Deze foto’s mogen niet gedeeld worden met andere bedrijven. Wil je dit wel? Vraag dan vooraf naar de licentiemogelijkheden.

Waar voor je geld

Een sfeervolle beeldbank voor je socials, om een tof moodboard te maken op je website en om een verhaal te vertellen. De beelden zijn alleen voor gebruik door jou, niet door andere bedrijven. Er zijn wel mogelijkheden om mij met andere partijen samen in te huren. Dat leg ik je graag uit.

Jouw investering voor interieurfotografie

Voor interieurfotografie werk ik met projectprijzen die afgestemd worden op jouw wensen. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem dan contact met me op.

Jouw investering voor interieurfotografie

Je krijgt overzichtbeelden, detailshots en sfeerbeelden. Ik lever genoeg staand en liggend beeld af voor afwisseling op je social media kanalen, om een tof moodboard te maken op je website en om een verhaal te vertellen. De beelden van de interieurshoot zijn alleen voor gebruik door jou, niet door andere bedrijven. Er zijn wel mogelijkheden om mij met andere partijen samen in te huren. Dat leg ik je graag uit.

Laten we samen mooie dingen maken