Interieur-fotografie

Interieurfotografie

Interieurfotografie vertelt niet alleen meer, het levert ook meer op

Je hebt online maar kort de tijd om mensen te overtuigen dat ze bij jou moeten zijn voor een droominterieur. Je kunt vertellen waar je goed in bent, maar je kunt het ook laten zien door middel van sterk beeld. Juist de sfeer en de details van een ruimte of een ontwerp maken het verschil. Ik zorg dat dit goed naar voren komt in mijn interieurfotografie. Hiermee verkoop je jouw expertise, waarde en verhaal en zorg je dat je precies die klanten aantrekt waar jij blij van wordt.

Een combinatie van interieurfotografie en personal branding fotografie is ook mogelijk, waarbij ik jou in jouw kantoor, winkel of project vastleg. Fijne, spontane foto’s, die jou een gunfactor geven.

Interieurfotografie collage

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe interieurfotografie in zijn werk gaat? Ik leg je uit wat de stappen zijn.

1. Je krijgt van mij een checklist om naar jouw klant te sturen. Hier staat informatie op over de shoot zelf, wat ze kunnen verwachten en wat ze kunnen voorbereiden voor de fotoshoot. Daarnaast vraag ik aan jou om de renders van het vast te leggen project door te sturen zodat ik een idee krijg van de ruimtes, de sfeer en de benodigde tijd.

2. Yes, de dag van de shoot! We beginnen met een kop koffie en we lopen samen door de ruimte(s) om te bespreken waar ik de focus op kan leggen. We kijken samen naar de fotostyling per setting. Overigens kan ik ook prima alleen op pad als jij geen tijd hebt om mee te gaan, dit doe ik dan ook regelmatig.

3. Het fotograferen kan beginnen. Ik vraag aan jouw klant om hun eigen gang te gaan (in een andere ruimte) zodat ik me volledig kan concentreren. Naast dat het fijner werkt met zo min mogelijk mensen in de ruimte, hoef ik ook niet te letten op reflecties, schaduwen en mensen die per ongeluk in beeld staan. Ik maak een complete reportage met overzichtsfoto’s, sfeerbeelden en detailshots – staand en liggend – zodat je veel beeldmateriaal hebt om te delen op je website en social media kanalen.

4. Thuis maak ik meteen een back-up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 5 werkdagen stuur ik je een preview van met zorg nabewerkte beelden en de factuur. Na betaling krijg je alle beelden van me zonder watermerk. Deze foto’s mogen niet gedeeld worden met derden. Wil je dit wel? Vraag dan vooraf naar de licentiemogelijkheden.

Waar voor je geld

Je krijgt overzichtbeelden, detailshots en sfeerbeelden. Ik lever genoeg staand en liggend beeld af voor afwisseling op je social media kanalen, om een tof moodboard te maken op je website en om een verhaal te vertellen. Ook krijg je van mij een paar collages van staande beelden die elkaar versterken. Zo haal je echt alles uit de shoot. De beelden van de interieurshoot zijn alleen voor jou bedoeld, je mag deze niet met derden delen. Wil je dit wel? Vraag dan vooraf de licentiemogelijkheden.

Jouw investering voor interieurfotografie

Vind je het fijner om een vaste prijs af te spreken? Dan kijken we samen vooraf hoe groot het project is en dan spreken we een fixed fee af.

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?

error: Het is niet toegestaan om teksten of foto\'s van mij te kopiëren.