Interieurfotografie dat een gevoel vastlegt

Interieurfotografie is in mijn ogen veel meer dan zichtlijnen, licht en techniek. Het gaat om het vastleggen van emoties en het creëren van een connectie met de mensen die de foto zien; jouw potentiële klant. Jouw interieurontwerp op zijn mooist én de verhalen van jouw klant, dat laten mijn foto’s zien.

Een interieurontwerp verdient het om met oog voor detail te worden vastgelegd. Goed beeld levert je namelijk meer klanten & omzet op dan een snel geschoten foto. Je laat zien dat je jouw bedrijf en je marketing serieus neemt.

Veelgestelde vragen

Je krijgt een mix van overzichtfoto’s, details en sfeerbeelden – zowel verticaal als horizontaal – zodat daarmee een afwisselende beeldbank ontstaat. Hierbij kan het zijn dat ik alleen een detailfoto maak omdat het een toffe achtergrond is voor een story. Ook zet ik weleens de bewoners/gebruikers op de foto voor wat extra leven. Je ontvangt alle beelden die ik goed genoeg vind.

Ik werk niet met een maximaal aantal foto’s. Je krijgt alle foto’s waar ik achter sta, omdat ik wil dat de reportage een verhaal vertelt.

Dan is een combishoot iets voor jou. Dat is een combinatie van interieurfotografie én personal branding fotografie. Ik maak lifestyle foto’s van jou en magazinewaardige foto’s van je eigen interieur of afgerond project (max 4 ruimtes). Wat je krijgt is een uitgebreide beeldbank met unieke content waarmee je je zichtbaarheid kunt vergroten.

  • Interieurfotografie: vanaf 500;
  • PR optie (ik zet mijn netwerk in om te proberen jouw werk te publiceren): kosteloos;
  • Kilometervergoeding: 0,30 p/km;
  • Alle tarieven zijn exclusief BTW

Je ontvangt twee handige gidsen van me; voor je klant en voor jezelf, zodat je alles uit de shoot haalt. We zorgen dat de foto’s perfect passen waar je heen wil als bedrijf. De art-direction doen we samen, dat wil zeggen voorbereiding en styling.

Fotostyling hoort bij mijn werk. Ik kleed elke foto aan met een combinatie van de aanwezige spullen in de ruimte, items uit andere ruimtes en meegebrachte accessoires. Ik vraag altijd aan mijn opdrachtgever of team om extra styling te regelen, omdat dat zorgt voor het meest optimale resultaat. Wanneer nodig kan ik zelf styling huren tegen meerprijs. Dit bepalen we altijd samen op basis van de huidige situatie bij de klant.

Wanneer je een shoot bij mij boekt bied ik in sommige gevallen een kosteloze PR optie aan, waarbij ik mijn netwerk inzet om de foto’s te laten publiceren in een woonblad. Dit is een geweldige boost voor je naamsbekendheid. Het project moet uniek genoeg zijn, meerdere fotogenieke ruimtes hebben (beneden en boven) en ik heb schriftelijke toestemming van de bewoners nodig. Het kan ook om jouw eigen huis gaan. Een publicatie is niet gegarandeerd.

Het project is 100% afgerond en alle onderdelen zijn geleverd. Het project is in grote lijnen uitgevoerd zoals jij dit bedacht had en jij, of jouw team, heeft de afstyling verzorgd of staat er voor open om dit in overleg met mij te regelen voor de fotoshoot. Het project ligt in lijn met projecten die jij als ontwerper aan wil trekken en met wat jij uit wil stralen.

Interieurfotografie pakketten

Interieurfotografie pakketten

Combishoot

Een unieke fotoshoot van jou én jouw woning of kantoor. Je krijgt zowel een branding shoot als een interieurreportage die zo in een blad kan. Ik portretteer jou op een spontane, lifestyle manier waarbij jouw huis of kantoor het decor vormen.

Inclusief art direction gesprek, fotografie, alle – met zorg nabewerkte – beelden en gebruiksrecht voor jou als opdrachtgever.

Er geldt een max van 4 focuspunten voor de interieurbeelden.

Pakketprijs: 880

kmvergoeding: 0,30

Signature Plus

Geschikt voor een groot interieurproject. Bijvoorbeeld een groot deel/gehele woning of een groot kantoor.

Inclusief art direction gesprek, fotografie, een brand foto van de ontwerper, alle – met zorg nabewerkte – beelden en gebruiksrecht voor jou als opdrachtgever.

*Wil je mij samen met andere bedrijven inhuren? Dan komt de prijs bij ‘licentie’ er per bedrijf bij op en delen jullie de totale kosten.

Pakketprijs: 750

licentie: 225*

kmvergoeding: 0,30

Max 1 per dag

Signature

Geschikt voor een klein tot medium interieurproject. Bijvoorbeeld een standaard begane grond (1 woonkamer, 1 eethoek, keuken en hal), een klein kantoor of één ruimte.

Inclusief art direction gesprek, fotografie, een brand foto van de ontwerper, alle – met zorg nabewerkte – beelden en gebruiksrecht voor jou als opdrachtgever.

*Wil je mij samen met andere bedrijven inhuren? Dan komt de prijs bij ‘licentie’ er per bedrijf bij op en delen jullie de totale kosten.

Pakketprijs: 500

licentie: 150*

kmvergoeding: 0,30

Max 2 per dag

Zo werken we samen

Ben je benieuwd hoe interieurfotografie in zijn werk gaat? Ik leg je uit wat de stappen zijn.

1. Je krijgt van mij een checklist om naar jouw klant te sturen en een checklist voor jezelf. Daarnaast vraag ik aan jou om de benodigde informatie aan te leveren over het project. Vooraf hebben we een call over het project en de styling.

2. Yes, de dag van de shoot! Ik ga met jou of een van je medewerkers naar de locatie, zodat we samen het allermooiste beeld neerzetten. Tip: ga een samenwerking aan met een woonwinkel. Zo wordt de foto beter (vaak mist een project net de juiste details) maar krijg je ook een commissie als jouw klant de spullen wil houden.

3. Het fotograferen kan beginnen. Ik vraag aan jouw klant om hun eigen gang te gaan in een andere ruimte. Zo hebben wij de beste concentratie. Ik maak een complete reportage met overzichtsfoto’s, sfeerbeelden en detailshots – staand en liggend – zodat je veel beeldmateriaal hebt om te delen.

4. Thuis maak ik meteen een back-up en een selectie van de beste foto’s. Binnen 2 weken ontvang je hoge en lage resolutie beelden zonder watermerk. Deze foto’s mogen niet gedeeld worden met andere bedrijven. Wil je dit wel? Vraag dan vooraf naar de licentiemogelijkheden.