Interieurfotografie die je ontwerp tot leven brengt

Interieurfotografie die je ontwerp tot leven brengt

Sprekende foto’s van je afgeronde interieurproject die zó in een magazine kunnen. Ik vang de esthetiek van jouw interieurontwerp, maar ook het verhaal erachter. Deze beelden zijn niet alleen een showcase van je ontwerpwerk, maar ook een serieuze stap in je marketinggame.

Interieurverhalen vastgelegd

Interieurfotografie is in mijn ogen veel meer dan zichtlijnen, licht en techniek. Het gaat om het vastleggen van emoties en het creëren van een connectie met de mensen die de foto zien; jouw potentiële klant. Jouw interieurontwerp op zijn mooist én het verhaal van de bewoners, dat laten mijn foto’s zien.

Hoe we samen werken

Hoe we samen werken

Veelgestelde vragen

Je ontvangt een gevarieerde beeldbank met overzicht-, detail- en sfeerfoto’s in zowel verticale als horizontale formaten. Het kan zijn dat ik focus op een detail omdat het een toffe achtergrond is voor jouw Instagram story of websitepagina.

Soms betrek ik bewoners/gebruikers (onherkenbaar) in de foto’s voor het verhaal wat het interieur vertelt. Je krijgt ook een branding foto van jou in het project als je dat wil.

Het project is 100% afgerond en in grote lijnen uitgevoerd zoals jij dit bedacht had. Hierin kan ik met je meekijken. Jij, of jouw team, heeft de afstyling verzorgd of staat er voor open om dit met mij te finetunen voor de fotoshoot.

In sommige gevallen zoek ik publicatiekansen via mijn netwerk. Dit is een geweldige boost voor je naamsbekendheid. Het project moet uniek genoeg zijn, meerdere fotogenieke ruimtes hebben en ik heb schriftelijke toestemming van de bewoners nodig. Het kan ook om jouw eigen huis gaan. Een publicatie is helaas nooit gegarandeerd.

We investeren beiden veel in de fotoshoot en ik vind het belangrijk dat ons werk met respect wordt behandeld en niet gratis rondgestuurd wordt. Daarom werk ik met licenties.

Als je met mij samenwerkt, krijg je een uitgebreide licentie (gebruiksrecht) om de foto’s te gebruiken voor al je eigen marketing. Maar, deze licentie geldt alleen voor jouw bedrijf. Dit beschermt ons werk.

Mij inhuren met partners die aan het interieurproject gewerkt hebben? Dat kan! Hier geldt een eenmalig hoger tarief, vanwege het bredere gebruik van de foto’s. De investering deel je met de bedrijven die meedoen.

Andere geïnteresseerden kunnen een licentie kopen voor €30 per foto met ons beider goedkeuring. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid hoogwaardig beeldmateriaal te gebruiken zonder zelf een fotograaf of stylist in te huren. Aangezien zowel jouw expertise als de mijne in deze foto’s zit, wordt de helft van de opbrengsten jouw korting op onze volgende fotoshoot.

Fotostyling hoort bij mijn werk. Ik kleed elke foto aan met een combinatie van de aanwezige spullen in de ruimte, items uit andere ruimtes en meegebrachte accessoires. Ik vraag altijd aan mijn opdrachtgever of team om extra styling te regelen met behulp van mijn checklist, omdat dat zorgt voor het het allerbeste resultaat & foto’s waar je nog jaren blij van wordt.

Ik werk niet met een maximaal aantal interieurfoto’s. Je krijgt alle foto’s waar ik achter sta, omdat ik wil dat de reportage een verhaal vertelt.

Dan is een combinatie van interieurfotografie én brandingfotografie iets voor jou. Dit helpt je nog zichtbaarder en persoonlijker te worden in je marketing. Deze vind je onder brandingfotografie.

Je ontvangt twee handige gidsen van me; voor je klant en voor jezelf, zodat je alles uit de shoot haalt. We zorgen dat de foto’s passen waar je heen wil als bedrijf. 

Dingen die mijn fotografie kenmerken zijn natuurlijk licht, oog voor detail, subtiel levendig, veel afwisselende beelden en een lifestyle foto van jou in je project.

Interieurfotografie voor tevreden klanten

Interieur fotografie voor tevreden klanten

Portfolio

Tarieven

Interieur I

Groot project: meerdere verdiepingen en/of focuspunten.

Basis fee
750
Met projectpartners
1.125
Reiskosten p/km
0,30
Aantal foto’s
±55
Max 1 per dag

Interieur II

Medium project: standaard begane grond of klein project: max 2 focuspunten + branding of videocontent (met mobiel).

Basis fee
500
Met projectpartners
750
Reiskosten p/km
0,30
Aantal foto’s
±35
Max 2 per dag m.u.v. winter

Tarieven zijn ex btw en zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.

Andere opties

Andere opties