Interior Business Brandshoot

Ben jij klaar met een tekort aan beeldmateriaal en wil je een volgende stap in je interieurbedrijf zetten? Dan is de Interior Business Brandshoot perfect voor jou.

Van op maat gekozen outfits door een kledingstyliste, een locatie met wauw-factor tot een fotograaf voor de interieurbranche, alles is tot in de puntjes geregeld.

Klaar om te stralen?

De zomer is voorbij, maar het gevoel van ontspanning en de gebruinde tint zijn nog blijven hangen. Na een welverdiende vakantie is het tijd om die energie om te zetten in een visuele viering van jouw interieurbedrijf.

Kom naar onze exclusieve Interior Business Brandshoot, waar we jou en jouw verhaal centraal zetten. We verwelkomen je op een speciaal gereserveerde locatie met een fantastisch interieur die de perfecte achtergrond vormt.

Tijdens de shoot zul je je mooi en zelfverzekerd voelen in de voor jou gekozen outfits. Dit zorgt direct voor krachtige beelden. De personal stylist helpt je met alle details tijdens de shoot.

Verwacht geen standaard foto’s waar je lachend achter je laptop zit. We gaan juist voor unieke beelden die de uitstraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Het totale plaatje

Als interieurfotograaf weet ik hoe belangrijk professioneel genomen foto’s van jouw interieurprojecten zijn. Tegelijkertijd kan ik het niet laten om mijn klant erop te wijzen dat het ook slim is om een persoonlijke band op te bouwen met de kijker. Ik doe dan ook al jaren personal branding shoots, uitsluitend voor de interieurbranche.

Toch wilde ik meer uit zo’n shoot halen. De locatie en de kleding hebben meer invloed op het resultaat dan je denkt. Daarom startte ik een samenwerking op met personal stylist Sanne, koos ik The Playground (Atelier Oost) als locatie en regelde een totale korting van €800 voor deze eerste editie.

Over de personal stylist

Hi creatives! Ik ben Sanne van Reverse Styling, een storytelling fashion stylist die jouw personal brand naar een hoger niveau tilt door middel van de juiste presence.

In mijn Mini, met swingende hiphop nummertjes uit de speakers, scheur ik naar de leukste klanten door heel Nederland. Met mijn creativiteit en oog voor detail zorg ik tijdens fotoshoots dat de looks naadloos aansluiten en we zo een passend geheel kunnen creëren.

Over de fotograaf

Hi, ik ben Chiela! Interieurfotograaf en grafisch vormgever. Je zag mijn foto’s misschien al in de Excellent Wonen, Libelle Living of de VT Wonen. Meer dan 100 interieurondernemers hielp ik met professionele foto’s, een sterke branding en visuele strategie.

Hoe je mijn naam uitspreekt? Je bent niet de enige die zich dat afvraagt. Je spreekt het uit als [sjiela]. Ik heb alle varianten al een keer voorbij horen komen.

Wat krijg je als je deze shoot boekt?

Een daglichtstudio met allure en een interieur vol bijzondere interieuritems;

Een fotograaf die weet wat voor beelden interieurontwerpers nodig hebben;

Een traject met een personal styliste, die voor jou 4 droomoutfits gaat samenstellen;

Zelf je favoriete foto’s kiezen;

Binnen een werkdag ontvang je een toffe foto voor je socials, binnen 3 weken de rest;

Een beeldbank vol zorgvuldig nabewerkte, professionele beelden;

Afwisseling tussen full body, portet, lifestyle, sfeer en accessoires/interieur;

Een totale korting van €800.

FAQ

Je krijgt een tijdslot van 2,5 uur. Binnen deze tijd kun je jouw meegenomen spullen neerzetten (en opruimen), heb je 4 outfit wissels en er zit een korte pauze inbegrepen. Tussendoor kun je een touch-up voor je haar en make-up doen waar nodig. De styliste helpt met de outfits en de fotostyling. 

Je ontvangt een handige gids met tips van me zodat je alles uit deze shoot haalt. We zorgen dat de foto’s perfect passen waar je heen wil als bedrijf. Daarnaast heb je met zowel de kledingstyliste als met mij een voorbereidende call.

Ik werk niet met een maximaal aantal foto’s. Je krijgt namelijk alle foto’s waar ik achter sta. Wel laat ik jou één favoriete foto kiezen bij een reeks ‘dubbele’ foto’s (dezelfde setting/achtergrond). Zo weet ik zeker dat je happy bent. Gemiddeld krijg je rond de 50 beelden.

Deze eerste editie zal plaatsvinden in The Playground in Amsterdam in week 40. Je ontvangt later de definitieve datum.

De totale investering is €1400 ex BTW (in plaats van €2200). Hier zit alles bij inbegrepen: voorbereiding, locatiehuur, reiskosten, een persoonlijk traject met de styliste waarna je 4 outfits op maat in je kast hebt hangen, de uren op locatie van de styliste en fotograaf, editen van de foto’s en een gebruiksrecht van de beelden. Kosten van de kleding zit hier niet bij inbegrepen, je bepaalt zelf welke items je wil houden.

Je hebt een duidelijke visie over welke klant je aan wil spreken en je staat achter je huidige huisstijl en brand kleuren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je goed in je vel zit. Wanneer er iets groots speelt in je leven (verdriet, stress, pijn) ga je dat zien op beeld.

Ik wil op de wachtlijst

Lieve woorden van mijn klanten