Visuele strategie

Visuele strategie

Nadat de fotoshoot is afgerond, is het tijd om de foto’s op de juiste manier in te zetten. Mijn strategische diensten zijn speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het vergroten van je zichtbaarheid op jouw online platformen. We werken samen om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt en een impact maakt.

Verder dan mooie plaatjes

Wanneer de algemene sfeer op jouw website hetzelfde is als op jouw visitekaartje, je Instagram account, je brochure en je Pinterest borden, dan straal je daarmee vertrouwen uit. Mensen vertrouwen erop dat jij een interieur net zo samenhangend neer kan zetten als hoe je dat met jouw branding doet.

Instagram brand blueprint

Instagram brand blueprint

Een mooie Instagram feed achterhaald? Voor interieurontwerpers zeker niet. Een mooie feed geeft vertrouwen in jouw kunde als ontwerper. Mijn maandelijkse pakket helpt je met een samenhangend geheel en met waar je nu weer over kunt posten.

Je ontvangt elke maand een visuele planning in jouw huisstijl inclusief onderwerp opties. Als kers op de taart hebben we elke maand een waardevolle focus call waarin ik jou gemotiveerd houd om zichtbaar te blijven en waarin we de volgende visuele planning bespreken. Laten we die Instagram-feed transformeren van ‘before’ naar ‘after’.

Je ontvangt elke maand:
Visuele planning foto’s, reels en quotes
15x
Onderwerp voorstel exclusief tekst
15x
Volgens huisstijl ontwerp
1x focus call van 30 minuten
Pakketprijs per maand
180

Online impact check

Online impact check

Heb je het gevoel dat jouw online aanwezigheid beter kan? Als grafisch vormgever met een passie voor interieur en een specialisatie in fotografie & branding, sta ik klaar om jouw online imago onder de loep te nemen.

Wat kun je verwachten? Een brandanalyse van jouw huidige kanalen, verpakt in een handig rapport. Vol met praktische tips, speciaal voor jouw bedrijf. Bonus: na het rapport geef ik je een online sessie waar je me alles kunt vragen (zelfs waarom ik mezelf beschouw als een expert in branding, maar stiekem moeite heb om mijn eigen kleding te matchen).

Je ontvangt:
Analyse van jouw online kanalen
Advies op maat en concrete actiepunten
Uitgebreid rapport om later terug te lezen
1 online sessie van 60 min
Pakketprijs (eenmalig)
280