Online Impact Check

Strategie

Wil je een frisse kijk op hoe je bedrijf online gepresenteerd wordt? Ontdek of jouw website, sociale media en fotografie in lijn liggen met wat je uit wil stralen. Krijg waardevolle inzichten om je te helpen groeien en beter te verbinden met jouw doelgroep.

FAQ

Met mijn achtergrond als grafisch vormgever en mijn specialisatie in branding & fotografie voor interieurontwerpers help ik je online aanwezigheid te optimaliseren.

Je ontvangt een analyse van jouw online imago, gepresenteerd in een rapport om je online merk te verbeteren. Het rapport bevat concrete actiepunten, advies op maat en voorbeelden voor zowel jouw website als je sociale media kanalen.

Een online sessie met mij om verdere vragen te stellen naar aanleiding van het rapport zit inbegrepen.

Je ontvangt een vragenlijst van me. Daarvoor is het handig dat je voor jezelf helder hebt waar je nu staat met je bedrijf, wie je aan wil spreken en waar je tegenaan loopt.

Voor de Online Impact Check inclusief voorbereiding, rapport en online sessie is je investering tijdelijk maar €180 ex BTW.

Je bent interieurontwerper en je hebt een website en sociale media kanalen die je af en toe gebruikt om nieuwe klanten binnen te halen. Ook weet je wat voor klant je graag zou aanspreken.

Zo werken we samen

1. Vooraf vul je een intake in waarin je me vertelt wat jouw doelgroep is en wat je website en sociale media kanalen zijn.

Ik ga aan de slag met een uitgebreide analyse van jouw website en socials waarbij ik kijk naar zaken als visuele identiteit, branding, fotografie, tone of voice en consistentie.

2. Nadat je het rapport hebt ontvangen, plannen we een online sessie van 60 minuten in, waarbij je vragen kunt stellen naar aanleiding van het rapport en we samen kunnen brainstormen. Na deze sessie hebt je weer frisse inspiratie om aan je online imago te werken.

Leuk om kennis te maken
Maak een keuze*
Wat voor type projecten doe je (voornamelijk)?*
Zou je kort kunnen omschrijven wat je nodig hebt?*
Heb je een maximaal budget (per project) in gedachten?*
Sta je er voor open dat we samen bepalen wat er nodig is om een project goed te fotograferen? (extra styling bijvoorbeeld)*
Je bedrijfsnaam:*
Je e-mail:*
Je telefoonnummer (voor nood):*