strategie-sessie

strategiesessie

Verbeter de aantrekkingskracht van jouw interieurontwerpstudio

Verbeter de aantrekkingskracht van jouw interieurontwerp studio

Online beter vindbaar en een pakkende uitstraling om nog (meer) leukere klanten aan te trekken? Of staat je online presentatie al, maar struikel je ergens anders over bij het vinden van passende opdrachten? De strategiesessie voor interieurontwerpers helpt je. Met concrete stappen weet jij hoe je je merk consistent neerzet.

Met mijn achtergrond als grafisch vormgever, mijn ervaring met marketingteams en mijn specialisatie in branding voor de interieurbranche maak ik een rapport voor je met concrete stappen voor jouw interieurontwerpstudio.

Zo werken we samen

Hoe gaat een strategiesessie nou precies in zijn werk? Je leest het hier:

1. Voor de sessie vul je een intake in waarin je me vertelt waar je tegenaan loopt. Dit kan zijn in jouw beeldmateriaal, aantrekken van de juiste klanten, sociale media inzetten als marketingtool of jouw branding. Ik ga aan de slag met een rapport met actiepunten.

2. Yes, de dag van de sessie! We ontmoeten elkaar via een Zoom-link en we gaan heel concreet aan de slag. Je mag al je aanvullende vragen stellen naar aanleiding van het rapport dat je hebt ontvangen. Na de sessie kun jij heel gericht aan de slag met het verbeteren van jouw strategie.

Waar voor je geld

Met mijn achtergrond als grafisch vormgever en mijn specialisatie als interieurfotograaf heb ik jarenlange ervaring met merken en marketingteams. Je ontvangt een uitgebreid rapport met actiepunten op het gebied van online zichtbaarheid zoals branding, beeldmateriaal, tone of voice en visuele merkidentiteit.

Jouw investering

Zullen wij samen mooie dingen gaan maken?