Strategiesessie

Strategie sessie

Met mijn achtergrond als grafisch vormgever en mijn specialisatie in branding & fotografie voor de interieurbranche help ik interieurontwerpers om hun online aanwezigheid te optimaliseren. Ik bied strategisch advies en begeleiding bij het ontwikkelen van een contentstrategie, zodat jouw interieurontwerpstudio groeit en meer klanten aantrekt.

FAQ

Je ontvangt een uitgebreid rapport met actiepunten op het gebied van online zichtbaarheid zoals branding, beeldmateriaal, tone of voice en visuele merkidentiteit.

Je ontvangt een vragenlijst van me. Daarvoor is het handig dat je voor jezelf helder hebt waar je precies tegenaan loopt.

  • Nog niet bepaald.
  • Kilometervergoeding: 35 cent p/km
  • Alle tarieven zijn ex BTW

Zo werken we samen

1. Voor de sessie vul je een intake in waarin je me vertelt waar je tegenaan loopt. Je kunt verschillende opties kiezen, bijvoorbeeld beeldmateriaal, aantrekken van de juiste klanten, sociale media inzetten als marketingtool of jouw branding. Ik ga aan de slag met een rapport met actiepunten.

2. Yes, de dag van de sessie! We ontmoeten elkaar online en we gaan heel concreet aan de slag. Je mag al je aanvullende vragen stellen naar aanleiding van het rapport dat je hebt ontvangen. Na de sessie kun jij heel gericht aan de slag met het verbeteren van jouw strategie.