Versterk jouw merk met
personal branding fotografie

Veel ondernemers zetten hun bedrijf graag in de spotlight, maar vergeten daarbij dat zij ook een ontzettend belangrijk onderdeel zijn. Klanten kiezen namelijk niet alleen voor jouw dienst, maar juist voor de persoon die daarachter zit. Dit is dan ook de reden dat een goede personal branding shoot een wereld van verschil kan maken.

Dit is waarom een personal branding shoot jouw interieurbedrijf nog sterker maakt

Als brandingspecialist en interieurfotograaf werk ik met interieurontwerpers en zet ik maandelijks de meest prachtige interieurs op de foto. Het is erg belangrijk om de schoonheid van het ontwerp volledig tot hun recht te laten komen en daarom doe ik het ook met veel liefde.

Tegelijkertijd kan ik het niet laten om de ondernemer erop te wijzen dat hij of zij ook een noodzakelijke en invloedrijke schakel is. De klant wil de persoon achter het bedrijf goed leren kennen en zichzelf met jou kunnen identificeren. Een personal branding shoot is daar perfect voor.

Signature personal branding fotografie voor DéVé Creations

Wat is een personal branding shoot?

Tijdens de personal branding shoot staat de ondernemer en zijn of haar persoonlijke merk centraal. Wie ben je, wat doe je en wat straal je uit? Door jouw personal brand duidelijk te laten zien, spreek jij jouw ideale klant meteen aan. Je geeft mensen, soms letterlijk, een kijkje in jouw keuken. Je laat ze je werkplek zien, aan welk bureau jij al die prachtige ontwerpen maakt bijvoorbeeld. Of je verwerkt een hobby of huisdier in de beelden.

We zorgen er tijdens de reportage voor dat de focus ligt op het krijgen van een connectie met jouw ideale klant, zodat diegene jou echt leert kennen. Hierdoor creëer je direct raakvlakken, wat weer zorgt voor een gunfactor.

Je merk is wat mensen over je zeggen als je er niet bent. Een goede personal branding shoot zorgt ervoor dat dit alleen maar lovende woorden zijn.

Laat zien wie je bent èn wat je doet

Het is dus erg belangrijk om jezelf te laten zien en datzelfde geldt voor jouw interieur(ontwerp). Een combinatie van beiden is helemaal perfect en daarom laat ik tijdens een personal branding shoot ook altijd elementen van het interieur of project terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleurstalen waar je graag mee werkt, een luxe koffietafelboek met inspirerende interieurs of een presentatieboekje wat je vaak overhandigt aan jouw klanten.