signature work

Gave pop-up woning met warme inrichting

Interieurontwerpster Basichic hielp een stel die zelf een huis gingen bouwen maar er qua inrichting niet uit kwamen. Zij heeft hun smaken bij elkaar gebracht, deze verwerkt in deze gave pop-up woning met weids uitzicht en ik mocht het voor haar vastleggen. De woning is opgezet als een bungalow, maar voelt overal ruim, modern en sfeervol. De enorme ramen in de woonkamer geven het gevoel dat de woonkamer overloopt in de natuur. Ik wilde naast een aantal overzichtfoto’s ook wat mooie en slimme details vastleggen, zoals de nis in de keuken die de hal groter doet lijken, het zorgvuldig gestylede tv-meubel en het mooie betonlook materiaal op de muren. Danielle van Basichic appte me nadat ze mijn foto’s ontving: “Het is goed dat ik alleen thuis ben, want het gaat hier hardop van oooh naar aaaah naar wauw!” Daar doe ik het voor, als mijn klant dolgelukkig wordt van mijn foto’s en met trots zijn werk kan promoten.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
chiela-puurmarlinde-combishoot-lageresolutie-22
Opdrachtgever: Puur Marlinde
Jacqueline-Kortleven-139
Opdrachtgever: JK Styling & Design
chiela-skier-borne-websize-26
Opdrachtgever: SKIER Interieurontwerp
chiela-magic4home-lageresolutie-82
Opdrachtgever: Magic 4 Home interieurontwerp