signature work

Maatwerk meubelen in retro droomhuis

Toen ik aan kwam rijden bij dit huis was ik al onder de indruk van de gevel, en toen ik naar binnen liep wilde ik het liefst copy-paste naar mijn eigen huis doen. Het natuurlijke, wat retro, kleurenpalet van hout, bruin en groen past mooi bij de moderne elementen. Voor interieurbouwer FIJRI heb ik de maatwerk keuken, badkamermeubel, toiletmeubel en de kapstok op maat vastgelegd. Daarnaast maak ik altijd wat extra sfeerbeelden van het huis om mooie collages te maken met beelden die elkaar versterken. Zo heb ik een doorkijkje vanuit de woonkamer naar de keuken gefotografeerd, maar ook de woonkamer zelf ook al was dit niet het onderwerp van de shoot. Zo breng ik meer sfeer, leven en warmte in een serie foto’s.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
chiela-personalbrandingshoot-11
Opdrachtgever: Loes Interieurdesign
chiela-studioaire-personalbranding-LR (39)
Opdrachtgever: Airé Interieurontwerp
chiela-feature-loesinterieur-LR-18
Opdrachtgever: Vrij werk voor publicatie
designstudio-wit-preview-lowres-62
Opdrachtgever: Anike Meijer Interieurarchitect