signature work

The outback als uitgangspunt voor luxe appartement

In het karakteristieke en industriële gebouw uit 1890, “de Tricot”, mocht ik dit plaatje van een afgerond project fotograferen voor Slijkhuis Interieur Design. Het appartement was eigenlijk al helemaal af toen de bewoners het kochten, maar ze misten een warme uitstraling. Het huis was erg zwart, wit en grijs. Mijn opdrachtgever heeft daarom veel ronde vormen, warme kleuren en hout gebruikt. De warme kleurstelling valt gelijk op, deze zijn gekozen naar aanleiding van hun voorliefde voor de outback van Australië.  De uitdaging lag er voor mij in om de ruimte, de ‘binnenserre’ en de indeling er mooi op te zetten maar zeker ook om het gevoel van de ruimte te vangen. Dit heb ik gedaan door een mix van goede overzichtsbeelden, sfeerbeelden en detailfoto’s te maken. Ik heb gevraagd of de ontwerper door de serre wilde lopen voor een speelse foto en of de bewoonster aan haar eettafel wilde poseren voor een huiselijk effect. Hiermee maak ik de serie persoonlijker en aansprekender.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
Fundament-Architectuur-Bredevoort-32
Opdrachtgever: Het Fundament Architectuur
fijri-keuken-lr-7
Opdrachtgever: FIJRI Interieurbouw
chiela-smaakinterieur-28maart-webformaat-5
Opdrachtgever: Smaak Interieurontwerp
chiela-skier-borne-websize-26
Opdrachtgever: SKIER Interieurontwerp