signature work

Opdrachtgever: Anike Meijer Interieurarchitect

Serene, luxe inrichting voor familiewoning

Opdrachtgever: Puur Marlinde

Interieur & branding shoot met Puur Marlinde

Hi, ik ben Chiela

Ik ben een zelfstandig ondernemer. Wel zo prettig voor jou: je hebt alleen contact met mij en de lijnen blijven kort. Daarnaast heb ik een groot netwerk aan professionals waar ik mee samenwerk en overleg mocht dat nodig zijn voor een opdracht.

Laat me wat over mezelf vertellen, zodat je me beter leert kennen voordat we gaan samenwerken.

Wat klanten zeggen

mood creations
Als binnenhuisarchitect en fotograaf stel ik hoge eisen aan foto's. Ik leerde Chiela kennen op Instagram en besloot haar te benaderen voor een personal branding shoot. En mijn gevoel was goed. Een leuke morgen gehad met een goede klik waar er een leuk samenspel ontstond tussen de uitgesproken creativiteit van mij en haar inbreng. Als je een branding fotograaf nodig hebt zou ik zeker aan haar denken. Waarschijnlijk is dit voor mij niet de laatste samenwerking met Chiela. Chiela, bedankt voor je professionaliteit, luisterend oor en de gave foto's. Het alweer bijne nieuwe nodig hahah :)
Daniëlle Verhoeven
Voor mijn Branding Shoot als interieurontwerper was ik op zoek naar een fotograaf die hiervoor passende foto's kon maken. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk met Chiela in zee ben gegaan! Haar communicatie is erg fijn en ze denkt goed mee over de poses en props. Naast een shoot voor branding kan ik haar ook zeker aanbevelen als interieur fotograaf!
Bed and Breakfast Lovenem
Chiela weet als geen ander de juiste sfeer vast te leggen. Zij heeft foto’s gemaakt van onze B&B en dus is sfeer heel erg belangrijk. De foto’s zijn helder, fris en duidelijk. En de oude details heeft zij mooi laten terugkomen. Chiela legt de accenten precies op de juiste plek. Verder is Chiela ook een heel fijn persoon om mee samen te werken. Zij stopt veel tijd en liefde in haar projecten, mét resultaat! Ik ben superblij met deze prachtige foto’s! Dank je wel Chiela, jij krijgt schitterende 5-sterren van mij ;-)