signature work

Oude elementen in een modern jasje

Dit prachtige, karakteristieke pand van 4 verdiepingen is grondig aangepakt. Zonder af te doen aan de oude elementen is er een goede balans gevonden tussen modern en authentiek. Voor mij lag de uitdaging in het vinden van de goede hoeken in de soms langwerpige en lange ruimtes, zonder dat het te druk oogt. Ik heb daarom ook veel sfeerfoto’s vastgelegd waarin juist de subiele details van het ontwerp goed naar voren komen. Daarnaast scheen de zon heel fel, dus heb ik daar aan de ene kant gebruik van gemaakt door de prachtige lichtinval vast te leggen en aan de andere kant heb ik heel erg gewaakt dat de kleuren in het ontwerp ook kleurecht zouden blijven. Fel zonlicht kan kleuren al snel veranderen. Hieronder een selectie van de fijnste foto’s van dit project.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
slijkhuis-utrecht-hotelchique-8
Opdrachtgever: Slijkhuis Interieur Design
chiela-interieurstudioylia-eigenwoning-webformaat-50
Opdrachtgever: Interieurstudio Ylia
IMG_5266
Opdrachtgever: Marion van Ratingen
chiela-studiohjemmeby-highres-157
Opdrachtgever: Studio HjemmeBY