signature work

Bijzondere tiny house, ontworpen door interieurontwerper

Ik volg Marjolein in het klein al jaren. Zij is een pionier van de tiny house beweging in Nederland en komt vaak in de media. Ze heeft een soort funda opgezet voor tiny houses, spreekt op informatieavonden, gaat met gemeenten in gesprek en heeft een cursus voor mensen die tiny willen gaan wonen. Toen ik haar oproepje zag voor een fotograaf voor haar tiny house 2.0 stuurde ik haar direct een enthousiaste mail. Dit jaar heb ik de bouw van haar nieuwe tiny house gevolgd en gefotografeerd. Het interieur is ontworpen door interieurontwerper Dennis Belle en het huisje is gebouwd door Blind Werkt. Een eer om dit project te mogen doen!

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
chiela-jella-scheidiuslaan-website-32
Opdrachtgever: Interieur bij Jella
Fundament-Architectuur-Bredevoort-32
Opdrachtgever: Het Fundament Architectuur
chiela-weerdbinnenhuisadvies-HR-15
Opdrachtgever: Weerd Binnenhuisadvies
chiela-vero-13jan-websiteresolutie-15
Opdrachtgever: Vero Interieurontwerp