signature work

Prachtige keuken met natuurlijke betonvloer

Als ik voor StoneAge op pad ga, leg ik niet alleen de toffe betonvloeren en wandafwerkingen vast, maar ook de sfeer die het geeft in een ruimte. Ik zoek altijd naar bijzondere hoeken die het geheel het mooist uit laten komen. Dit was zo’n huis waar ik eigenlijk wel gewoon de hele woning vast wilde leggen omdat alles zo fotogeniek was. Ik heb gekeken hoe de vloer en het opstapje naar de woonkamer zo goed mogelijk uit zouden komen, zonder afbreuk te doen aan mooie verhoudingen in de foto’s. Ook vind ik het juist leuk om iets persoonlijks in de foto’s te laten zien, omdat ik van foto’s met leven erin houd. In dit huis heb ik dus ook shots gemaakt met het hondenbedje erop en met een hoed die in de gang hing. Ook heb ik een vaas in de gang gefotografeerd waar geen betonvloer lag, maar die naast de foto van het trapje weer prachtig uitkomt.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
Jacqueline-Kortleven-139
Opdrachtgever: JK Styling & Design
chiela-weerdbinnenhuisadvies-HR-15
Opdrachtgever: Weerd Binnenhuisadvies
IMG_9174
Opdrachtgever: Door Loraine Interieurontwerpstudio
chiela-winterswijk-app-lowres-9
Opdrachtgever: Slijkhuis Interieur Design