signature work

Sterke branding shoot voor interieurontwerper Daniëlle

Daniëlle van interieurontwerpstudio DéVé Creations klopte bij me aan omdat ze zichzelf meer in beeld wilde brengen in haar social media strategie. Door naast haar ontwerpen en inspiratiebronnen ook zichzelf te delen wilde ze een gunfactor opbouwen bij haar potentiële klanten. Ze had al een fantastische locatie op het oog: Atelier Oost in Amsterdam. Daar heb ik haar in een aantal settings gezet waar ze normaal ook mee te maken krijgt: het afstylen van een kast, aan tafel met een klant, bezig met een moodboard en stalen en natuurlijk verschillende fijne plaatjes – lifestyle en geposeerd. Het is een mooie mix van beelden geworden die perfect in haar visie en branding passen.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
chiela-studiohjemmeby-highres-157
Opdrachtgever: Studio HjemmeBY
vero-wierden-lr-45
Opdrachtgever: Vero Interieurdesign
chiela-skier-borne-websize-26
Opdrachtgever: SKIER Interieurontwerp
IMG_0492
Opdrachtgever: High-End Heritage