signature work

Stijlvolle personal branding shoot met Marloes

Marloes en ik kwamen via Instagram aan de praat. Ze schreef: “ik volg je al een tijdje en zie altijd zulke mooie foto’s voorbij komen. Ik ben bezig met een nieuwe website en ik heb professionele foto’s nodig. Ik heb je al een tijdje in mijn achterhoofd en het lijkt me super om samen te werken”. Normaal heb ik eerst een kennismaking met een potentiële klant, maar we hadden het gevoel dat er al een goede klik was via Instagram. We prikten snel een datum en ik stuurde haar een handige gids om zich optimaal voor te bereiden voor de shoot. Ook keek ik naar haar nieuwe huisstijl en website en liet ik haar een Pinterest bord maken om haar stijl te achterhalen. Zo kan ik me goed voorbereiden op de sfeer die neergezet moet worden. Tijdens de shoot wilde ik geen standaard glimlachende pose, dus ik liet haar dingen doen die ze gewoonlijk ook in haar huis en tijdens haar werk doet, om de meest spontane beelden te kunnen schieten. 

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
chiela-studiotwentyfour-10meiarnhem-webformaat-38
Opdrachtgever: Studio Twentyfour
IMG_5266
Opdrachtgever: Marion van Ratingen
chiela-studioaire-6okt-websize-7
Opdrachtgever: Interieurstudio Airé