signature work

Lichte schuurwoning met designmeubelen

Bij Ad Bouw Slapen & Wonen hadden ze iemand aangenomen voor het beheer van de sociale media kanalen, maar ze misten nog sfeer in hun foto’s. Samen hebben we overlegd dat we de mooie meubelen en woonaccessoires die ze verkopen in échte huizen zouden fotograferen, bij hun klanten thuis. Dit spreekt veel meer tot de verbeelding dan foto’s in hun showroom of van een leverancier. Samen met medewerkers van Ad Bouw heb ik een aantal huizen van hun klanten verder aangekleed met woonaccessoires, meubels en sfeermakers zoals eten in de keuken, een plaid voor op de bank. Binnenkort staan er nog een paar woningen ingepland. Zo bouwen we samen een beeldbank op die perfect is om mensen naar de showroom te lokken.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
IMG_5266
Opdrachtgever: Marion van Ratingen
chiela-skier-borne-websize-26
Opdrachtgever: SKIER Interieurontwerp
tds-maatwerk-lr-15
Opdrachtgever: Table du Sud