signature work

Villa met schilderachtig uitzicht

In dit huis is alles erop gericht om rust te creëren voor de drukbezette jonge bewoners. Er is een beperkt aantal kleuren en materialen gekozen die mooi samenwerken en door de hele woning terugkomen, en aan alle kanten van het huis wordt het landschap omlijst door grote ramen. De maatwerk roomdivider is niet alleen heel stijlvol en een mooi plekje om persoonlijke spullen uit te stallen, maar ook een geluidsmuur tussen de woonkamer en de leefkeuken. Mijn opdrachtgever heeft het hele huis ontworpen, van exterieur naar interieur. Ik heb de gehele woning vastgelegd, maar i.v.m. privacy redenen toon ik hier alleen het interieur.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage. Alle rechten voorbehouden

Wil je dit ook?

Wil je ervoor zorgen dat jouw interieurontwerpen niet alleen worden vastgelegd, maar ook op de juiste manier worden gepresenteerd aan jouw potentiële klanten? Laten we samen werken aan het succes van jouw merk.

Gratis gids:
"Je interieurproject op de foto - in 5 stappen goed voorbereid"

Wanneer je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief krijg je deze gids cadeau. Ik bereid je voor op een fotoshoot van je afgeronde interieurproject. Inclusief printbare styling checklist in met inspiratie voor elke ruimte.

Bekijk meer projecten

Project Case Type checkbox filter
boerderij-boekelo-lowres-47
Opdrachtgever: Evelien Lulofs Interieurontwerpstudio
chiela-magic4home-lageresolutie-82
Opdrachtgever: Magic 4 Home interieurontwerp
jella-website-geoptimaliseerd-40
Opdrachtgever: Interieur bij Jella
Jacqueline-Kortleven-139
Opdrachtgever: JK Styling & Design